Voor de muziek

Sony is er altijd For The Music geweest. We zijn er trots op dat we creators en muziekliefhebbers met elkaar in verbinding brengen. We streven ernaar authentieke ervaringen en emoties te creëren voor fans door boven alles de visie van de artiest te ondersteunen.

Afbeelding van Olivia die paarse LinkBuds S-oordopjes draagt en een arm boven haar hoofd houdt met fel licht op de achtergrond

LinkBuds S x
Olivia Rodrigo

De nieuwe LinkBuds S x Olivia Rodrigo zijn ontworpen in samenwerking met Olivia Rodrigo, met haar fans in gedachten. Deze oordopjes in haar karakteristieke kleur hebben twee aangepaste EQ's die zijn afgestemd door Olivia en haar producer, zodat je optimaal kunt luisteren naar haar albums GUTS en SOUR via de muziekstreamingdienst van je keuze. Je kunt van deze instellingen genieten met de Headphones Connect-app en het ontwerp van de EQ-gebruikersinterface dat Olivia heeft geselecteerd, bekijken.

Afbeelding van lila LinkBuds S-oordopjes
Afbeelding van Miguel die zwarte WF-1000XM5 oordopjes draagt, met futuristische verlichting op de achtergrond

WF-1000XM5 × Miguel

De 1000X-serie legt de lat hoger voor luisteren zonder afleiding. Geniet van de beste Noise Cancelling en ongeëvenaarde geluidskwaliteit die je elk detail van de muziek van je favoriete artiest laat horen.

Ontdek de 1000X-serie Afbeelding van zwarte WF-1000XM5 oordopjes en een zwarte WH-1000XM5 koptelefoon
Afbeelding van Miguel in een knielende houding en rode en oranje verlichting op de achtergrond

X-Series x Miguel

Met de speakers uit de X-serie haal je alles uit elk moment, heb je altijd de juiste muziek voor feestjes die je nooit meer zult vergeten en leef je je leven zo luid als maar kan.

Verken de X-serie Afbeelding van de X-Series partyspeakers

Ontdek onze oordopjes met Noise Cancelling

Ontdek onze oordopjes met Noise Cancelling

Bekijk onze krachtige, draadloze partyspeakers