Geselecteerd videotranscript van For the music

Dit is een merkconceptvideo voor LinkBuds S, gepresenteerd door Olivia Rodrigo, een Amerikaanse singer-songwriter en actrice. In de video wordt een nieuw ontwerp van de LinkBuds S geïntroduceerd, in samenwerking met Olivia.

De video begint met Olivia die op een bed ligt en de gecombineerde logo's 'LinkBuds S x OR'. Ze draagt een lila crop top. De bedsprei, muren, gordijnen en andere meubels hebben ook lila kleuren. Ze pakt de lila case van de nieuwe LinkBuds S, neemt de oordopjes uit de case, doet ze in haar oren, en pakt vervolgens haar smartphone van het bed. De aangepaste EQ in de Sony | Headphones Connect-app wordt weergegeven op het telefoonscherm. Ze wijzigt de EQ-instellingen naar GUTS, en tikt vervolgens op het rechter LinkBuds S-oordopje. Er is een piepgeluid te horen en het nummer van Olivia Rodrigo begint te spelen.

Ze springt van haar bed en de camera volgt haar terwijl ze van haar slaapkamer naar de gang loopt. De camera beweegt met haar mee terwijl ze doorgaat met dansen en tegen de camera praat, en in een eetkamer en lounge komt. Deze zijn sober ingericht, maar met dezelfde lila gekleurde muren, gordijnen en tapijt. Een eettafel is gedekt voor het ontbijt, met een lila doos met 'Olivia O's' onbijtgranen en een glas met sap.

Groothoekopnamen van de kamer geven weer hoe Olivia vrolijk danst op haar muziek. Vervolgens toont de camera een buitenopname, waar steeds meer mensen, die ook lila LinkBuds S-oordopjes dragen, zich verzamelen.

De diverse menigte mensen wordt steeds groter en we kunnen zien dat ze naar Olivia kijken door het raam van de eetkamer. De mensen buiten lachen en dansen samen met Olivia. Wanneer de energie van de muziek krachtiger wordt, verschijnt de menigte binnen, samen dansend met Olivia.

Een medium shot laat zien hoe Olivia snel een adempauze neemt en vervolgens opnieuw op het oordopje tikt. De menigte die achter haar danst verdwijnt onmiddellijk als het nummer stopt, en we horen alleen nog maar het geluid van een sproeier buiten. Olivia kijkt rond in de kamer en buiten. Vervolgens toont de camera een breedbeeldopname, en het is stil en leeg in de kamer. Geanimeerde logo's voor LinkBuds S met het onderschrift 'Luister zoals Olivia-LinkBuds S x Olivia Rodrigo met aangepaste EQ', dan het For The Music-logo en tot slot het bewegend Sony-logo waarmee de video eindigt.