Uitrusting voor het gamen

Uitrusting voor het gamen

Uitrusting voor het gamen
Afbeelding van de Sony INZONE H9-gamingheadset met VALORANT-personages en de logo's van INZONE en VALORANT VCT23 Afbeelding van de Sony INZONE H9-gamingheadset met VALORANT-personages en de logo's van INZONE en VALORANT VCT23

De officiële partner voor gamingheadsets van de VALORANT Champions Tour

Headshot van Laz van ZETA DIVISION met een INZONE H9-gamingheadset

"Met de INZONE H9 kun je heel precies horen waar een geluid vandaan komt en hoor je ook de kleinste details, wat natuurlijk heel belangrijk is als je VALORANT speelt. Als je bij teamgevechten niet ziet waar de vijand is, maar wel voetstappen kunt horen, kan dat het verschil maken tussen winnen of verliezen. Goed geluid is essentieel, ook op professioneel niveau. Ik heb allerlei oordopjes en headsets gebruikt, maar de geluidskwaliteit van de INZONE H9 herken je uit duizenden."

Laz | ZETA DIVISON

Derde plaats 2022 VCT STAGE 1 MASTERS Reykjavík partner van INZONE-headsets

Logo ZETA DIVISON
Headshot van Neli van EXCEL ESPORTS die een INZONE H9-headset draagt

"Het comfort van de INZONE H9 was vanaf het begin overduidelijk. Met de headset is het alsof ik mijn eigen radar heb. Bovendien is met de INZONE HUB-personalisatie mijn gameplay veel realistischer, meeslepender en nauwkeuriger geworden."

Neli — EXCEL ESPORTS VALORANT Game Changers-speler

Afbeelding van ethos van NRG aan een bureau met een poster op de achtergrond en een INZONE H9-headset op het bureau

"De INZONE H9 is perfect voor tactische first-person shooters zoals VALORANT, omdat de headset de verschillende geluiden heel goed kan isoleren. Dankzij de eersteklas Noise Cancellation hoor je duidelijk alle spelgeluiden, of je nu alleen thuis zit of bij een rumoerig LAN-toernooi met honderden mensen. De INZONE H9 is de ideale headset voor iedereen die de game-ervaring naar een hoger niveau wil tillen."

ethos | NRG

VCT Americas International League Team

Afbeelding van een man in een paarsverlichte kamer die VALORANT speelt op de pc met een INZONE H9-gamingheadset op Afbeelding van een man in een paarsverlichte kamer die VALORANT speelt op de pc met een INZONE H9-gamingheadset op

Sony-engineer met Immortal-ranking legt uit hoe de INZONE H9 hem helpt bij VALORANT

Versla de competitie in de Competitive-modus

Als Sentinel en In-Game Leader (IGL) vind ik het belangrijk om duidelijk overzicht te hebben. Met de INZONE H9 kan ik beter geluiden onderscheiden en kan ik meer informatie verzamelen om de juiste strategie te bepalen. Ik kan nu meer verschillende strategieën toepassen en nauwkeurigere opdrachten aan teamleden geven.

Bij zachtere geluiden, zoals voetstappen in de verte, kan ik nu beter de afstand schatten — zelfs bij geluiden achter me. Met mijn vorige headset kon ik dat niet. Ik kan nu ook beter horen op wat voor ondergrond het andere team loopt en de voetstappen van individuele personages herkennen. Vaak vallen die voetstappen weg door de spraakchat, maar nu kun je zelfs de zachtste gamespecifieke geluiden duidelijk horen. Noise Cancelling vermindert het omgevingsgeluid, zodat ik me beter kan concentreren en de geluiden in het spel beter kan onderscheiden, hoe zacht ze ook zijn.

Ondersteunende technologie
360 Spatial Sound voor gaming / 360 Spatial Sound Personalizer / Noise Cancelling

In-game screenshot van VALORANT met een afbeelding van een man die een INZONE H9-gamingheadset draagt

In de Unrated-modus en bij het opwarmen

Het fijnst aan de INZONE H9 is dat ik tijdens Deathmatches en op de Shooting Range gewoon naar de muziek op mijn smartphone kan luisteren via de app die ik altijd gebruik. Ik kan ook gewoon het volume aanpassen met mijn smartphone.

Ondersteunende technologie
Gelijktijdige 2,4GHz- en Bluetooth®-verbinding

Afbeelding van de H9-headset met lijnen die naar een pc lopen via een symbool voor draadloos 2,4 GHz en naar een mobiele telefoon via een Bluetooth-symbool

Wachtrijen en pauzes

Als ik tijdens een match even van mijn plek wil, kan ik gewoon vrij bewegen zonder dat ik de headset moet afzetten. Dat is ideaal, want dan kan ik even lekker strekken en gewoon mijn emoties blijven uitdrukken. Audiovertraging is normaal een probleem bij draadloze headsets, maar bij de INZONE H9 helemaal niet. Nu ik op draadloos ben overgestapt, wil ik niet meer terug naar bedraad.

Ondersteunende technologie
Nauwelijks vertraging met draadloze 2,4GHz-verbinding

Afbeelding van een man die uit een metalen mok drinkt en een INZONE H9-gamingheadset op heeft, met op de achtergrond een pc

Model dat wordt weergegeven op deze pagina

INZONE H9

Draadloze headset voor gamen met Noise Cancelling

Test de INZONE H9 en ervaar het verschil dat de headset kan maken.
Afbeelding van de INZONE H9-gamingheadset

INTO YOUR ZONE

Speel met verscherpte zintuigen. Met onze INZONE-gamingheadsets geniet je van een duidelijker geluid en kun je sneller reageren, voor een ongeëvenaarde game-ervaring.
Afbeelding van de INZONE H9-gamingheadset tegen een paars-roze achtergrond