Waarom heb je een account nodig?

Aanbiedingen en acties
Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en onze aanbiedingen

Uw product
Hints, tips en zelfstudies

Support by Sony
Download onze gratis mobiele app voor uitgebreide klantondersteuning

Ontdek en deel
Neem deel aan discussies met onze community

Hulp nodig? Bekijk de veelgestelde vragen

Mis niets meer! Bekijk de video voor meer informatie.

Ontdek de voordelen van een account voor MySony. Vind je al je gegevens eenvoudig terug op één plaats.

Get involved! Watch the video to find out more.
 

Gekoppelde accounts voor diensten van Sony

Gebruik verschillende online services van de Sony Group met dezelfde aanmeldingsgegevens door uw accounts te koppelen.

Waarom zou u uw accounts koppelen?
  • Krijg met dezelfde aanmeldgegevens (e-mailadres en wachtwoord) toegang tot meerdere online services van Sony
  • Werk al uw accounts snel en eenvoudig bij: gegevens worden gesynchroniseerd voor al uw gekoppelde accounts
Welke accounts kunt u koppelen?
    U kunt accounts koppelen voor de volgende online services van Sony:

    Beschikbare services van Sony Europe
  • MySony
  • Community

  • Beschikbare services van andere bedrijven van Sony:
  • Xperia Lounge
  • Xperia Store
  • Xperia Care
  • My Support
  • SonyMobile.com
  • MyAccount
  • Developer World
  • PlayStation™ Network
    • PlayStation™ Plus
    • PlayStation™ Video
    • PlayStation™ Music
    • PlayStation™ Now
    • PlayStation™ Vue

    Services zijn mogelijk niet in alle landen/regio's beschikbaar.

    Als u accounts wilt koppelen, moeten de geregistreerde e-mailadressen voor alle accounts dezelfde zijn.

    Uw basale accountgegevens worden gesynchroniseerd

    De volgende gegevens worden gesynchroniseerd voor uw gekoppelde
    accounts:

  • Aanmeldings-ID (e-mailadres)
  • Wachtwoord
  • Geboortedatum
  • Land/regio waar u woont
  • Naam
  • Geslacht
  • Voorkeurstaal
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • Beveiligingsvraag
  • Antwoord op beveiligingsvraag

  • Als u uw accountgegevens wilt wijzigen, hoeft u dit maar één keer te doen. De gegevens worden automatisch bijgewerkt voor al uw gekoppelde accounts
Hoe koppelt u bestaande accounts?
    De eerste keer dat u zich aanmeldt bij een account voor een van de bovengenoemde services van Sony, wordt u gevraagd uw account te upgraden.
    Mogelijk moet u aanvullende gegevens aanleveren om de upgrade te voltooien.

    Als u uw account hebt geüpgraded en u aanmeldt bij een account voor een van de overige bovengenoemde services, wordt u gevraagd de twee accounts te koppelen (op voorwaarde dat de accounts hetzelfde e-mailadres gebruiken). We controleren of uw basale accountgegevens overeenkomen. Als dit niet het geval is, moet u uw huidige gegevens selecteren voordat de accounts worden gekoppeld.
Hoe gebruikt u uw gesynchroniseerde aanmeldgegevens om toegang te krijgen tot een andere service van Sony?
    Als u een geüpgraded account hebt (of meerdere gekoppelde accounts), kunt u met één set aanmeldgegevens eenvoudig toegang krijgen tot alle bovengenoemde services van Sony.

    De eerste keer dat u zich aanmeldt, wordt u gevraagd een kort accountregistratieformulier in te vullen. Uw basale accountgegevens worden automatisch opgehaald uit uw bestaande geüpgradede account (of gekoppelde accounts). U hoeft deze dus niet opnieuw in te voeren. We kunnen u ook vragen enkele aanvullende gegevens te leveren om uw registratie te voltooien.

    U kunt uw basale accountgegevens bekijken en bewerken nadat u uw accountregistratie hebt voltooid.
Welk bedrijf van Sony beheert mijn gekoppelde accounts?
    Het bedrijf van Sony dat de service biedt die u gebruikt, blijft uw account beheren voor de betreffende service (evenals de gegevens die eventueel worden verzameld wanneer u deze service gebruikt), conform het eigen privacybeleid. Als u uw accounts koppelt, verandert dit niet.

    Als u uw persoonlijke gegevensrechten wilt laten gelden (zoals uw recht op toegang) voor een account, dient u contact op te nemen met het bedrijf van Sony dat het betreffende account beheert. Gebruik hiervoor de gegevens in het privacybeleid van dat bedrijf.