Geniet van absolute realisme dankzij Sony’s nieuwste topmodel HT-A7000-soundbar

ucrBoe9QI
  • Virtueel surroundgeluid dankzij de HT-A7000 met Vertical Surround Engine en S-Force PRO Front Surround
  • Kalibreer en pas geluid aan met behulp van Sound Field Optimization
  • Ervaar een meeslepende audiovisuele ervaring bij aansluiting op een BRAVIA-tv met Acoustic Center Sync
  • Upgrade de luisterervaring met de optionele subwoofers en achterspeakers

Sony introduceert vandaag zijn topmodel soundbar HT-A7000. Deze premium soundbar tilt de geluidskwaliteit van deze categorie speakers naar een nieuw niveau. Deze krachtige nieuwe soundbar zorgt voor een echt cinemageluid in de woonkamer waarmee games, muziek of films echt tot leven komen.

Superieure surroundgeluid
De HT-A7000 heeft 7.1.2-kanalen, twee omhoog gerichte speakers voor overhead sound, twee beam tweeters en vijf voorluidsprekers voor bredere surround en een ingebouwde tweevoudige subwoofer voor diepe bassen. In combinatie met Vertical Surround Engine en S-Force PRO Front Surround, creëert de HT-A7000 een virtueel surroundgeluid dat van alle richtingen komt. Geniet optimaal van de sensatie van Dolby Atmos en DTS:X.

Dankzij Sony’s Vertical Surround Engine kan de HT-A7000 geluid positioneren in een verticale ruimte voor een overhead sound ervaring. Net als S-Force Pro FrontSurround, produceert het virtueel het surround-geluidsveld met audio die van beide kanten de ruimte in komt.

Geavanceerde luidsprekertechnologie
De HT-A7000 omvat twee opwaarts gerichte luidsprekers die het geluid van het plafond laten weerkaatsen en zo een overhead sound tot stand brengen. De opwaarts gerichte luidsprekers, gecombineerd met de Vertical Surround Engine, zorgen voor een nog sfeerbepalender overhead geluidservaring. Beam tweeters weerkaatsten geluid van de wanden en breiden het surroundgeluid uit voor een meeslepende ervaring. Combineer dit met S-Force PRO Front Surround en krijg een nog breder surroundgeluid voor een volledig indrukwekkende ervaring.

De opwaarts gerichte luidsprekers, ingebouwde subwoofer en voorluidsprekers hebben een X-Balanced Speaker Unit met een unieke rechthoekige vorm die het diafragmagebied maximaliseert en het geluidsniveau verhoogt, voor stevigere bassen en grotere vocale helderheid.

Onderdompelen in de beste muziek-, film- en gamekwaliteit
Met de HT-A7000 komt muziek tot leven als nooit tevoren. Ontdek een nieuwe manier van luisteren met 360 Reality Audio die een levensechte ervaring van een liveconcert of studiosessie biedt. Geniet van 360 Reality Audio op Amazon Music HD, Deezer, nugs.net en TIDAL of zoals artiesten het bedoeld hebben dankzij de kristalheldere precisie van High-Resolution Audio. De HT-A7000 is uitgerust met DSEE Extreme dat gebruik maakt van Edge-AI om in realtime gecomprimeerde digitale muziekbestanden te herstellen. Dit garandeert een rijkere en completere luisterervaring. Hierdoor is bereikgeluid dat verloren gaat bij compressie verleden tijd. Ook gaming en films worden nog spannender en realistischer gezien de HT-A7000 de recentste formaten ondersteunt, waaronder 8K HDR, 4K120 en Dolby Vision.

Ga nog dieper met een optionele subwoofer en achterspeakers
Voor nog diepere bassen biedt Sony twee optionele draadloze subwoofers aan. Voeg voor een rijke bas de SA-SW5 subwoofer toe met 300 W diepe, rijke bas uit een 180 mm-driver met passieve radiator. Of kies voor de SA-SW3 subwoofer met 200 W geluid uit een compacte basreflex-subwoofer met een driver van 160 mm. Voor nog meer bioscoopervaring, voegt u de SA-RS3S draadloze achterspeakers toe met een totaal van 100 W aan ruimere surroundgeluid en mogelijkheid tot wandmontage.

Perfect op de ruimte afgestemde surroundgeluid
De HT-A7000 bevat ingebouwde microfoons die het werk uit handen nemen en het perfecte surroundgeluid voor de ruimte tot stand brengen. Het is ook niet nodig om luidsprekers precies te plaatsen. Sound Field Optimization meet op een intelligente manier de hoogte en breedte van de ruimte evenals de positie van de optionele subwoofer en achterspeakers en optimaliseert het geluid zodat het perfect aansluit bij de vorm van de ruimte. Sound Field Optimization is gebruiksvriendelijk met of zonder optionele luidspreken en te activeren via de initiële instellingen of het startmenu.

Optimaal voor Sony televisies
Bij aansluiting op een BRAVIA-tv met Acoustic Center Sync en met behulp van de meegeleverde kabel, worden zowel de soundbar als de tv de centrale luidspreker in een thuisbioscoop. Hierdoor worden het geluid en de actie op het scherm precies op elkaar afgestemd, voor een nog meeslepender kijkbeleving.

Met een geïntegreerde gebruiksinterface verschijnen de instellingen van de soundbar automatisch in het Quick Settings-menu van de BRAVIA-tv’s, voor eenvoudige bediening van geluidsmodi, geluidsveld en volume.

Omnidirectional Block-ontwerp
De HT-A7000 en de optionele luidsprekers zijn ontworpen volgens een gemeenschappelijk Omnidirectional Block-concept voor een volledig samenhangende look. De verfijnde ronde randen resulteren in een enkelvoudig, solide blok dat een uitgespreid geluid levert. De combinatie van rijke materiële texturen benadrukt de overeenkomst met elke leefruimteomgeving.

Geniet van muziek met het hele gezin
Op de HT-A7000 heeft u toegang tot veelgebruikte muziekdiensten zoals Spotify en is streamen van albums en afspeellijsten mogelijk via Chromecast, Spotify Connect of Apple AirPlay 2. Het is tevens mogelijk om draadloos te streamen vanaf een smartphone met de Bluetooth-technologie of de ingebouwde WI-FI gebruiken om muziek vanaf apparaten te streamen.

Stembediening
De soundbar is compatibel met toestellen met Google Assistant en ingebouwde Chromecast en met toestellen voor Amazon Alexa. Voeg de HT-A7000 soundbar toe aan de luidsprekergroep met behulp van de Google Home-app om muziek af te spelen het volume te wijzigen of vele andere functies te bedienen met uw stem.

Gemakkelijke connectie
De HT-A7000 is meteen na het uitpakken klaar voor gebruik: inpluggen, met de HDMI eARC-verbinding aansluiten op de televisie en inschakelen. Met USB, de optische en analoge audio-ingang, evenals de HDMI in- en uitgang (eARC) en S-CENTER OUT voor compatibele BRAVIA-modellen, beschikt de gebruiker over alle nodige connecties om van een surround te kunnen genieten.

  • De HT-A7000 is vanaf september 2021 verkrijgbaar in de Benelux voor € 1.300.
  • De SA-RS3S draadloze achterspeakers is vanaf september 2021 verkrijgbaar in de Benelux voor € 500.
  • De optionele SA-SW5-subwoofer is vanaf september 2021 verkrijgbaar in de Benelux voor € 800.
  • De optionele SW-SW3-subwoofer is vanaf september 2021 in de Benelux voor € 500.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.