SRS-XV900

LIVE LIFE LOUD: Sony introduceert de nieuwe SRS-XV900, het is de luidste en krachtigste draadloze party X-serie speaker

13 sep., 2022

 

Sony kondigde op 7 september de lancering van de nieuwe SRS-XV900 aan, de krachtigste en luidste Bluetooth-partyspeaker van de draadloze X-serie speakers. De speaker maakt deel uit van de “LIVE LIFE LOUD” visie om adembenemende geluidsentertainment te bieden aan muziekliefhebbers over heel de wereld. Het leven moet op vol volume geleefd worden en dat betekent dat je kunt genieten van helder en rijk geluid van Sony’s nieuwe SRS-XV900 speaker om het meeste uit elk moment te halen.

 

Vul uw huis met hoge geluidsdruk met Omnidirectioneel Party Sound

Geniet van krachtig omnidirectioneel geluid met de SRS-XV900. Deze draadloze speaker is ontworpen om de ruimte te vullen met geluid. De speaker wordt geleverd met de X-Balanced Speaker Unit en het niet-ronde diafragma geeft meer geluidsdruk en vermindert geluidsvorming door de omgeving van de speaker te maximaliseren, evenals de Jet Bass Booster poort om diepe, energieke en krachtige bass te leveren. De midrange drivers zorgen voor een uitstekende vocale helderheid en de 6 tweeters aan de voor-, zij- en achterkant verspreiden rondom hoogfrequent geluid.

 

Lange levensduur van de batterij

Je kunt jouw geluid nu overal in huis meenemen door de batterijduur van de SRS-XV900 van wel 25 uur[1], waardoor je muziek dag en nacht aan kan staan.

Je hoeft je geen zorgen te maken wanneer de batterij van jouw speaker leeg raakt, want met de snellaad functie van de speaker kun je 3 uur lang gebruiken door de speaker slechts 10 minuten op te laden. Met de Battery Care Modus, hoef je je nooit zorgen te maken over het overladen van jouw speaker.

[1] Wanneer MEGA BASS aanstaat, de volume level op 16 staat, en de verlichting uit is. De werkelijke prestaties kunnen afwijken van de vermelde tijd vanwege het volume, de afgespeelde nummers, de omgevingstemperatuur en de gebruiksomstandigheden.

SRS-XV900

Handige handgreep en wielen

Het product wordt geleverd met een handig handvat. Wanneer je de speaker wilt verplaatsen, pak je de handgreep vast en kantel je deze naar achteren. Stevige wielen laten je rollend naar het feest gaan!

 

TV Sound Booster connectiviteit om jouw tv-geluidservaring te verbeteren

De SRS-XV900 speaker is voorzien van Sony’s unieke functie, TV Sound Booster, waarmee je kunt genieten van verbeterd geluid wanneer je tv kijkt. Diepe bass en realistisch hoogfrequent geluid van de SRS-XV900 vullen de kamer en versterken het geluid van jouw tv om een rijke audiovisuele ervaring te bieden, of je nu live performance video’s of films bekijkt. Sluit simpel de optische kabel (meegeleverd) aan en selecteer de TV Sound Booster modus op elk tv-merk of model.

 

Leuke en vermakelijke functies

Hou je van karaoke? Dan maak je samen met de SRS-XV900 speaker een perfecte double act. Sluit jouw microfoon aan, kies een nummer en geef alles wat je hebt. En stop niet bij het zingen. Met twee ingangen (microfoon en gitaar) kun je zelfs een gitaar aansluiten en de speaker als versterker gebruiken. Door de Fiestable mobiele app en de nieuwe Double Tracking karaoke functie te gebruiken, wordt jouw zangstem verrijkt om het vloeiender te maken.

 

En alsof dat nog niet genoeg was, heb je altijd volledige controle over de speaker met het bovenste aanraakpaneel waarmee je functie, instellingen en verlichting met slechts één aanraking kunt wijzigen.

 

MEGA BASS en LIVE GELUID

Met de MEGA BASS functie kun je de bass op uw luidspreker inbellen, waardoor je een diepe en energieke bass krijgt. Met de nieuwe SRS-XV900 speaker kun je genieten van jouw muziek alsof deze live is, terwijl je met de LIVE SOUND modus de unieke sfeer kunt recreëren en jouw favoriete muziekervaringen steeds opnieuw kunt beleven. LIVE LIFE LOUD en creëer memorabele momenten met de SRS-XV900.

SRS-XV900

Eenvoudige connectiviteit en Bluetooth koppeling

Met Party Connect via Bluetooth® kun je tot 100 compatibele Sony Bluetooth-speakers[1] aansluiten om te genieten van gesynchroniseerd geluid en verlichting voor een extra groot feest en ervoor te zorgen dat iedereen op dezelfde beat danst. Bovendien kun je met de luidspreker muziek aansluiten en afspelen met ISB-connectiviteit. Daarbij als de batterij van jouw smartphone bijna leeg is, kun je deze zelfs op de speaker aansluiten en direct laten opladen.

Met de SRS-XV900 kun je de speaker ook direct verbinden met jouw smartphone met behulp van Bluetooth fast pair voor Android.

 

Sony | Music Center en Fiestable

De nieuwe SRS-V900 is verenigbaar met zowel Sony | Music Center en Fiestable apps. Met Sony | Music Center kun je afspeellijsten selecteren, het volgende nummer in de wachtrij zetten, verlichtingspatronen en de geluidsmodus wijzigen, allemaal vanaf de dansvloer. Met Fiestable heb je toegang tot leuke functies om de ultieme feestsfeer te creëren, zoals het maken van een feest afpeellijst, karaoke functies zoals Voice Changer en Echo, plus DJ bediening om geluidseffecten toe te voegen.

 

Duurzaamheid is belangrijk

De producten van Sony zijn ontworpen om toonaangevende geluidskwaliteit te leveren en ook om rekening te houden met het milieu. Sony’s oorspronkelijk ontwikkelde gerecyclede plastic wordt gebruikt in de voor en achter panelen en interne delen van de SRS-XV900 speaker. Dit weerspiegelt hoe Sony ernaar streeft de milieu-impact van zijn producten te verminderen.

 

Prijs en beschikbaarheid

De SRS-XV900 speaker zal vanaf oktober 2022 in Europa te koop zijn voor een geschatte verkoopprijs van €1199.

 

For more information, please contact your local PR manager or:

Loic Malroux, Corporate Communications, Sony Europe loic.malroux@sony.com

 

About Sony Corporation

Sony Corporation is responsible for the Entertainment, Technology & Services (ET&S) business in the Sony Group. With the vision of “continuing to deliver Kando and Anshin* to people and society across the world through the pursuit of technology and new challenges,” Sony will create products and services in areas such as home entertainment & sound, imaging, and mobile communications.

For more information, visit: www.sony.nl or www.sony.be

* Both Japanese words, Kando means emotion and Anshin has various meanings such as peace of mind, reassurance, reliability and trust.

[1] Alleen compatibel tussen SRS-XB43, SRS-XB33, SRS-XB23, SRS-XP700, SRS-XP500, SRS-XG500, SRS-XG300, SRS-XE300, SRS-XE200, LSPX-S3. Producten die compatibel zijn met de Wireless Party Chain-functie zijn niet van toepassing op verbinding.

Over Sony Corporation

Sony Corporation is verantwoordelijk voor de afdeling Electronics Products & Solutions (EP&S) binnen de Sony Group. Met de visie om “Kando en Anshin (*) te blijven leveren aan mensen en de samenleving over de hele wereld door het nastreven van technologie en nieuwe uitdagingen”, creëert Sony producten en diensten op het gebied van home entertainment & geluid, beeldvorming en mobiele communicatie. Ga voor meer informatie naar: http://www.sony.net/

Meld u aan om persberichten van Sony per e-mail te ontvangen
U heeft zich met succes aangemeld voor e-mails met persberichten afkomstig van Sony
Klaar!
Ongeldig e-mailadres