FE 300mm F2.8 GM OSS

Sony kondigt de ontwikkeling van een nieuwe full-frame G Master 300 mm F2.8 Supertelefoto E-mount lens aan

17 jan., 2023

Vandaag kondigt Sony de ontwikkeling van de langverwachte FE 300mm F2.8 GM OSS Supertelefoto lens aan. Deze lens zal hoogstwaarschijnlijk begin 2024 op de markt komen.  

Supertelelenzen met een groot diafragma, zoals de FE 400 mm F2.8 GM OSS en de FE 600 mm F4 GM OSS, worden zeer geprezen door sport- en natuurfotografen over de hele wereld vanwege hun uitstekende resolutie en AF-prestaties. Daarnaast zijn ze opmerkelijk licht zijn. Als zodanig zal Sony’s nieuwe lens beschikken over de hoge resolutie en mooie bokeh van Sony’s veelgeprezen vlaggenschip G Master-serie lenzen. Deze nieuwe lens zal ook een verreikende brandpuntsafstand van 300 mm en een groot diafragma van F2.8 bieden. Deze combinatie zorgt voor een nieuwe verbeterde opname-ervaring voor alle professionele sport-, nieuws- en evenementfotografen en videografen die beslissende momenten met een hogere beeldkwaliteit willen vastleggen.        

Sony zal haar lensassortiment blijven uitbreiden om aan de eisen van consumenten te voldoen. Daarnaast poogt Sony op deze manier de creatieve mogelijkheden voor alle soorten content creators, inclusief professionals, te maximaliseren en de mogelijkheden van artistieke expressie uit te breiden. 

Aanvullende details en specificaties van de nieuwe FE 300 mm F2.8 GM OSS-supertelelens worden op een later tijdstip vrijgegeven. 

 

Voor meer informatie, contacteer de lokale PR & Customer Marketing Specialist 

Kiki van Bergen, Sony Benelux 

+31 (0)6 43485499 / kiki.vanbergen@sony.com 

 of: 

Sarah Louise Maultsaid, Corporate Communications, Sony Europe 

+44 (0)1932 817000 / sarah.louise.maultsaid@sony.com  

Over Sony Corporation

Sony Corporation is verantwoordelijk voor de afdeling Electronics Products & Solutions (EP&S) binnen de Sony Group. Met de visie om “Kando en Anshin (*) te blijven leveren aan mensen en de samenleving over de hele wereld door het nastreven van technologie en nieuwe uitdagingen”, creëert Sony producten en diensten op het gebied van home entertainment & geluid, beeldvorming en mobiele communicatie. Ga voor meer informatie naar: http://www.sony.net/

Meld u aan om persberichten van Sony per e-mail te ontvangen
U heeft zich met succes aangemeld voor e-mails met persberichten afkomstig van Sony
Klaar!
Ongeldig e-mailadres