Sony brengt nieuwe geheugenkaarten met grote capaciteit en hoge snelheid uit

De nieuwste toevoeging aan Sony’s G-serie CFexpress Type B geheugenkaarten biedt stabiele en betrouwbare prestaties voor lange opnamesessies.

Op 6 maart 2024 kondigt Sony de nieuwe CEB-G480T en CEB-G240T geheugenkaarten aan. ​ Met de introductie van deze nieuwe G-serie CFexpress Type B geheugenkaarten hebben creators dankzij de grote capaciteit en hoge snelheid van deze kaarten meer betrouwbare en stabiele bedieningsopties.

 

Snel & betrouwbaar

De CEB-G480T (480 GB) heeft een maximale leessnelheid van 1850 MB/s en een maximale schrijfsnelheid van 1750 MB/s. De CEB-G240T (240 GB) heeft een maximale leessnelheid van 1850 MB/s en een maximale schrijfsnelheid van 1600 MB/s. De CEB-G-serie is ontworpen voor professionele fotografen, videografen en hobbyisten die hun workflow willen verbeteren. Deze geheugenkaarten beschikken namelijk over een hoge snelheid en uitzonderlijke betrouwbaarheid. Dankzij de hoge schrijfsnelheid van deze geheugenkaarten kunnen ze worden gekoppeld aan camera's met een hoge resolutie. ​

Beide kaarten bieden een snelle gegevensoverdracht naar een pc door middel van een CFexpress Type B-kaartlezer MRW-G1 (afzonderlijk verkrijgbaar). Dit zorgt voor een naadloze workflow bij het verwerken van foto's met een hoge resolutie en video met een hoge bitsnelheid, zodat je projecten sneller kunt afronden.

De CEB-G480T en CEB-G240T zijn uitgerust met scan- en rescue-softwaretoepassingen die echte gemoedsrust bieden.

Bij gebruik in combinatie met de MRW-G1 kaartlezer (afzonderlijk verkrijgbaar), scant Sony's Media Scan Utility automatisch de CFexpress Type B geheugenkaart en houdt het de gebruiker op de hoogte van de toestand en opslaglimiet van de kaart.

Bovendien zal je nooit meer content verliezen. Door middel van de downloadbare Memory Card File Rescue voor gebruikers van Sony-geheugenkaarten kan je per ongeluk verwijderde bestanden in de meest gangbare formaten herstellen.

 

TOUGH & duurzaam

Deze serie geheugenkaarten zijn veerkrachtiger dan ooit tevoren. De CEB-G480T en CEB-G240T bieden dezelfde stevigheid, maar kunnen 5x beter tegen een val en zijn 3x zo buigzaam terwijl ze daarnaast feilloos presteren in extreme temperaturen, röntgenstraling, elektrostatisch en intensief UV zonlicht.

De CEB-G480T en CEB-G240T zijn 29,6 mm x 38,5 mm x 3,8 mm en wegen ongeveer 10 gram.

 

Prijs & beschikbaarheid

De CEB-G480T zal €390,- kosten en vanaf april 2024 verkrijgbaar zijn.

De CEB-G240T zal €250,- kosten en ook vanaf april 2024 verkrijgbaar zijn.

 

Vind de images hier.

Kiki van Bergen

Customer Marketing & PR specialist | Digital Imaging & Mobile, Sony Electronics Benelux

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.