Sony introduceert de HT-S2000 3.1ch Dolby Atmos Soundbar voor een bioscoopbeleving met surround sound

ucrWzzriy

Sony heeft vandaag de nieuwste soundbar aangekondigd - de HT-S2000. Deze 3.1ch Dolby Atmos / DTS:X soundbar levert filmisch surroundgeluid door Vertical Surround Engine en S-Force PRO Front Surround. Dankzij een nieuw ontwikkelde up mixer levert de HT-S2000 een driedimensionale surround ervaring, zelfs bij het afspelen van stereo content. De middenluidspreker zorgt voor een helder dialoog, terwijl de ingebouwde dubbele subwoofer een diepe bas levert. Deze soundbar zal ook het eerste compatibele apparaat zijn voor de nieuwe Sony Home Entertainment Connect-app.

 

Een meeslepende surround sound-ervaring

Met Vertical Surround Engine en S-Force Pro Front Surround creëert de HT-S2000 bioscoopsurroundgeluid waarmee genoten kan worden van de sensatie van Dolby Atmos en DTS:X. Dankzij de unieke virtuele technologieën van Sony produceert de HT-S2000 een meeslepende audio-ervaring zonder dat er extra luidsprekers nodig zijn. Met Vertical Surround Engine die audio boven plaatst en S-Force Pro die geluid van de zijkanten creëert, is het alsof de bioscoop in huis gehaald wordt met de HT-S2000.

Met de nieuw ontwikkelde up mixer van Sony wordt driedimensionaal surround sound ervaren, niet alleen met content in surround sound-formaat, maar ook met stereocontent, zoals video- of muziekcontent die wordt gestreamd vanaf het internet of Bluetooth-apparaat. De unieke technologie van Sony analyseert de track in realtime en scheidt de audio in de afzonderlijke delen (zoals stemmen, geluidseffecten of muziekinstrumenten) en wikkelt deze om de luisteraar heen, waardoor een spannende en meeslepende ervaring ontstaat van bijna alles wat er bekeken wordt.

 

Heldere dialoog, krachtige, rijke bas ​

De HT-S2000 heeft een speciale middenluidspreker voor heldere dialoog en een ingebouwde dubbele subwoofer voor een krachtige bas. Ze werken samen om in de hele kamer een helder en breed geluid te leveren. De X-balanced Speaker Unit van Sony is de belangrijkste technologie om een luidere geluidsdruk te bereiken met minder vervorming en meer vocale helderheid.

 

Introductie van de nieuwe Home Entertainment Connect-app ​

Het instellen en gebruiken van de soundbar is eenvoudiger dan ooit met de Sony Home Entertainment Connect-app1. De app leidt de gebruiker door de eerste instellingen, helpt bij het oplossen van problemen en biedt volledige controle over volume, geluidsvelden en meer vanaf een smartphone. De app biedt ook nuttige informatie zoals aanbevelingen voor functies, nieuwe software-updates en meer.

 

Verbeterde homecinema-ervaring

De optionele draadloze subwoofer (SA-SW5 / SA-SW3) voegt een rijk basgeluid toe. Voeg de optionele draadloze achterluidsprekers van Sony (SA-RS3S) toe om de bioscoopervaring nog intenser te maken. Gekoppeld aan een compatibele BRAVIA TV verschijnen de geluidsinstellingen van de soundbar automatisch in het BRAVIA Quick Settings-menu voor eenvoudige bediening.

 

Duurzaamheid in gedachten ​

De home-audioproducten van Sony zijn niet alleen ontworpen voor een uitstekende geluidservaring, maar ook met het oog op het milieu. Sony streeft ernaar minder plastic te gebruiken in onze producten en verpakkingen. De HT-S2000 gebruikt speciaal ontwikkeld gerecycled plastic in verschillende onderdelen van het product, waardoor Sony met gerecycled plastic uitstekende akoestische prestaties kan reproduceren. Ongeveer 95% van de verpakking is gemaakt van gerecycled papier en materialen op papierbasis om het gebruik van plastic te minimaliseren.

 

Prijzen en beschikbaarheid

De HT-S2000 zal een verkoopprijs hebben van €499 en is vanaf juni verkrijgbaar.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.