Smartphones

Meisje in geel T-shirt met hoofdlamp lopend tussen bomen en rotswand Meisje in geel T-shirt met hoofdlamp lopend tussen bomen en rotswand
Montage van tien beelden in twee aan elkaar grenzende rijen van vijf, bestaande uit boten op een kanaal, een persoon met een paraplu die langs een kleurrijke muur loopt, in de lucht hangende voeten op een hoge schommel, een gele tulp in een veld met rode tulpen, een vleesschotel op een dienblad op een tafel, een man en een vrouw die een selfie nemen, een rode taxi die door een wazige stad rijdt, een skateboarder die kunstjes doet, het uitzicht vanaf een klif op een strand en een goudharige hond in een tuin.

Doe mee met #WowXperia
Maak uw dag magisch met Xperia 

#WowXperia wil de alledaagse momenten van het leven omtoveren tot iets nog wonderbaarlijkers.

Laat u inspireren door de eenvoudige creatieve technieken van onze #WowXperia-makers en ga op zoek naar magie op verborgen plaatsen met uw Xperia.

Om mee te doen met #WowXperia, fotografeert u gewoon de wow-momenten in uw dagelijkse leven met uw Xperia-apparaat en post u ze op Instagram met de hashtag #WowXperia. Ons officiële Sony Mobile Instagram-account @SonyXperia selecteert vervolgens de mooiste foto's om te delen in onze feed en story.

Om kans te maken om gerepost te worden op het @SonyXperia Instagram-account moet u:

De algemene voorwaarden lezen en accepteren voordat u meedoet aan deze campagne

@SonyXperia volgen
Iets posten met de volgende hashtag: #WowXperia
De naam van uw land of regio toevoegen, bijvoorbeeld #Netherlands
De naam van uw Xperia-apparaat vermelden, bijvoorbeeld #Xperia1lV

Het model van uw smartphone is niet van belang, zolang u de foto maar maakt met een Xperia-smartphone. Als we uw foto('s) en/of video('s) plaatsen, nemen we eerst contact met u op via Instagram Direct Message.

Wilt u de algemene voorwaarden bekijken?

Klik dan hier