Betalingsopties

Standaard bestellingen en terugbetalingen

Sony aanvaardt onderstaande betaalmogelijkheden:

Mastercard, Visa, iDeal, Apple Pay, Google Pay, Paypal en Klarna. 

Voor betalingen via goedgekeurde creditcards zoals Visa en Mastercard vragen we bij de bestelling een geldig creditcardnummer te bezorgen, samen met alle informatie die vereist is in de sectie 'Betaling' van de website. Bij betalingen met creditcard neemt Sony het volledige bedrag op wanneer de bestelling wordt geplaatst. 

Betalen met Klarna

Indien je liever gespreid wilt betalen kan dit via Klarna in drie gelijke termijnen. Dit staat aangegeven bij geselecteerde producten met een waarde tussen de €50 en €2000. Op het moment dat je kiest om je bestelling via Klarna achteraf in drie delen te betalen, krijg je van Klarna afzonderlijk een factuur. Deze factuur ontvang je via e-mail of via de Klarna-app. Deze factuur betaal je aan Klarna in plaats van aan Sony.

De eerste deelbetaling wordt in rekening gebracht bij de door jou gekozen betaalmethode (IBAN bankkaart of creditcard) op het moment dat dat je de bestelling plaatst en Sony je bestelling bevestigt. De volgende 2 deelbetalingen worden automatisch 30 en 60 dagen na de eerste deelbetaling in rekening gebracht. Klarna stelt je via e-mail op de hoogte van de vervaldata van de deelbetalingen. Deze vind je ook overzichtelijk in de Klarna-app. Tip!: zet pushnotificaties vanuit de Klarna-app aan om op de hoogte te blijven van de betaalmomenten.

Voor meer informatie en alle voorwaarden klik hier.

Coupon Codes

Als je een kortingscode of couponcode hebt kun je die eenvoudig toevoegen aan je winkelwagen bij het afronden van je bestelling. In sommige gevallen plaatsen we ter promotie een kortingscode of voucher in je My Sony-account. Deze kun je vinden in je account onder “Mijn coupons”.

Terugbetalingen

Eventuele terugbetalingen worden uitgevoerd met dezelfde betalingsmethode als de bestelling. Meestal ontvang je je terugbetaling binnen 14 dagen (na eventuele ontvangst van een geretourneerd product). Deze termijn kan variëren afhankelijk van de responstijd van je bank. 

Pre-orders

Betaling via creditcard, Google Pay en Apple Pay

Bij een pre-order valideren we je betalingsmethode en rekenen we mogelijk een klein bedrag aan, meestal minder dan € 1. Daarna volgt een autorisatie van het volledige bedrag van je bestelling, dat kort voor de verzending wordt aangerekend. Verzeker je ervan dat je over het benodigde bedrag beschikt om de betaling te voltooien (rond de verzendingsdatum). Als je niet over dit bedrag beschikt, dan wordt je bestelling helaas geannuleerd.

Betaling via PayPal

Het volledige bedrag van de bestelling wordt geautoriseerd en aangerekend bij het plaatsen van de pre-order.

Datum van verzending van pre-orders

We doen er alles aan om je pre-order op de aangegeven datum te verzenden. Bij aanzienlijke vertraging brengen we je via e-mail op de hoogte van de nieuwe vermoedelijke datum.

Veranderen van mening vóór verzending van je pre-order

Via je My Sony-account kun je je bestelling op elk moment annuleren, zolang deze niet is verzonden. Het vooruitbetaalde bedrag wordt je volledig terugbetaald.