Draadloze speakers en koptelefoons

ULT POWER SOUND-SERIE

Het ultieme krachtige geluid voor basliefhebbers. De ULT-speakers en -koptelefoons brengen energie, een diepe bas en kristalheldere details, zelfs bij het maximale volume. Door de sterke geluidsdruk en heldere stemmen voelt het alsof je in de studio staat.

 • ULT TOWER 10

  Ultieme Bluetooth-party
  Speaker

 • ULT FIELD 1

  Draadloos Bluetooth Draagbaar
  Speaker

 • ULT FIELD 7

  Draadloos Bluetooth Draagbaar
  Speaker

 • ULT WEAR

  Draadloos Bluetooth
  Koptelefoons

ULT TOWER 10

Ultieme Bluetooth-partyspeaker

Deze speaker met adembenemende geluidsdruk en krachtig, diep geluid dat je hart sneller laat kloppen, is de ultieme speaker voor liefhebbers van krachtig geluid

Groots geluid, ultieme bas

De grote X-Balanced Speaker Unit is speciaal ontwikkeld voor kracht, heldere stemmen en ontzagwekkende bas. Onze hoogwaardige tweeters verspreiden het geluid naar elke hoek van de ruimte.

Druk op de knop,
Voel de bas

Zet de ULT TOWER 10 aan en hoor hoe krachtig, gedetailleerd en energiek je muziek klinkt. Als je alles uit de speaker wilt halen, druk je op de ULT-knop voor twee extra geluidsmodi: Deep Bass en Attack Bass.

Het feest stopt nooit

De meerkleurige, 360-graden ledverlichting knippert op de maat van de muziek voor een feestelijke sfeer.

ULT FIELD 7

Draadloze, draagbare Bluetooth-speaker

Een draagbare en supersterke ULT POWER SOUND-speaker die thuis en onderweg superieure geluidsdruk, diep basgeluid en kristalheldere details biedt.

Krachtig geluid, ultieme bas

Dankzij de twee krachtige X-Balanced Speaker Units biedt de ULT FIELD 7 de geweldige geluidskwaliteit van Sony met superieure geluidsdruk, diep basgeluid en heldere stemmen, zelfs bij het maximale volume. De ULT FIELD 7 heeft twee ULT-geluidsmodi die je inschakelt met één druk op de knop: Deep Bass en Attack Bass.

Ultiem geluid, dag en nacht

Luister dag en nacht naar muziek dankzij de accu die wel 30 uur meegaat. Bovendien kun je de speaker verticaal of horizontaal neerzetten.

Elk weer, elk moment

Deze draagbare speaker is water- en stofbestendig (IP67) en roestbestendig. Dankzij de twee handgrepen neem je de speaker eenvoudig overal mee naartoe.

ULT FIELD 1

Draadloze, draagbare Bluetooth-speaker

De meest compacte speaker in de ULT POWER SOUND-serie.

Groots in geluid, licht in gewicht

De ULT FIELD 1 is gebaseerd op de tientallen jaren aan audio-expertise van Sony. De speaker heeft een krachtig geluid met indrukwekkende bas en uitzonderlijk veel details. Bovendien kun je er tot 12 uur mee afspelen. En dat in een ongelooflijk compact design. Druk op de ULT-knop om de ware kracht van de ULT FIELD 1 te horen.

Verkrijgbaar in diverse kleuren

Elk weer, elk moment

Deze (IP67) waterbestendige en stofbestendige draagbare speaker kan zo'n beetje alles aan. Neem hem mee naar het strand, het park en meer. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bestand tegen het onverwachte

De ULT FIELD 1 is schokbestendig en kan met gemak alle onvermijdelijke stoten, vallen en krassen van dagelijks gebruik doorstaan.

ULT WEAR

Wireless Bluetooth Headphones

Neem de ULT POWER SOUND-ervaring overal mee naartoe met krachtig basgeluid, ongeëvenaarde helderheid en indrukwekkende Noise Cancelling.

Krachtig design

De ULT-knop activeert twee nieuwe geluidsmodi: Deep Bass geeft sfeervolle lagere frequenties meer kracht en Attack Bass zorgt voor een energieker geluid. De ULT WEAR bevat de Integrated Processor V1, dezelfde processor als in de bekroonde koptelefoons uit de 1000X-serie van Sony, voor ongelooflijk, authentiek geluid.

Verkrijgbaar in diverse kleuren

Krachtig geluid, zonder afleiding

Sluit afleiding buiten en ga helemaal op in je muziek met deze koptelefoon met Noise Cancelling. De koptelefoon bevat dezelfde Integrated Processor V1 als onze toonaangevende 1000X-serie. Als je wel in contact wilt blijven met je omgeving, kun je de Ambient Sound-modus gebruiken.

Comfortabel en stijlvol luisteren

De oorkussens sluiten zacht aan rond je oren (niet ertegenaan) en de koptelefoon pas je eenvoudig aan met de schuiven. Deze over-ear koptelefoon is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en kan gemakkelijk worden opgevouwen. Zo kun je hem opbergen in de stevige, meegeleverd draagtas.

ULT POWER SOUND-SERIE

 • ULT TOWER 10

  Ultieme Bluetooth-party
  Speaker

 • ULT FIELD 1

  Draadloos Bluetooth Draagbaar
  Speaker

 • ULT FIELD 7

  Draadloos Bluetooth Draagbaar
  Speaker

 • ULT WEAR

  Draadloos Bluetooth
  Koptelefoons