Skip to Content

Verbazingwekkende helderheid

De technologie van Sony verandert de manier waarop u geluid ervaart. Geluid waardoor u uw games wordt ingetrokken. Geluid dat het hart van uw feest vormt. Geluid dat gewone momenten omtovert in wonderschone ervaringen.

Verbazingwekkende helderheid

Geluid zoals het bedoeld is

Hoe creëert Sony geluid met een verbazingwekkende helderheid? Hardware van wereldklasse, studio-ervaring bij het creëren van muziek en films en de nauwkeurige digitale afstemming waarmee alles wordt geperfectioneerd. Sony biedt u muziek in haar meest krachtige vorm: van de signaalverwerking en hi-res audio tot het testen van materialen en het aanpassen van NASA-technologie voor speakers, tot waterbestendige mp3-spelers en oortelefoons met hoge precisie.

Zang die u in de stemming brengt

Zang die u in de stemming brengt

Aangezien zang de kern van de muziekbeleving vormt, heeft Sony verschillende technologieën ontwikkeld voor de meest natuurgetrouwe luisterervaring.

Voel de bas tot in uw botten

Voel de bas tot in uw botten

Bij films of muziek vormt een krachtige bas het andere cruciale aspect van geluid en de technici van Sony doen er alles aan u basgeluid te bieden dat indruk maakt.

Hoor alles. Voel meer.

High-Resolution Audio: een zo dicht mogelijke benadering van live muziek

Van bron tot luidspreker, Sony heeft een reeks van technologieën bij elkaar gebracht om de ultieme audio-ervaring te leveren. Bij High-Resolution Audio-bestanden reproduceren de digitale versterker en gespecialiseerde tweeters elke subtiele nuance, zodat u elke noot hoort zoals de artiest het had bedoeld. Bij mp3's zorgt digitale verwerkingssoftware voor opwaardering van gecomprimeerde muziek om verloren details te herstellen.

  • Onderweg
  • PC Audio
  • Startpagina

De wetenschap achter beter geluid

Luidsprekers in ontwikkeling

Het Magnetic Fluid-ontwerp van Sony verbetert de signaaloverdracht en vermindert vervorming.

Luidsprekers in ontwikkeling

Luisteren op maat

ClearAudio+ optimaliseert het afspelen van muziek, hoe u er ook naar wilt luisteren.

Geoptimaliseerde versterking

Geoptimaliseerde versterking

De digitale S-Master HX-versterker biedt bonzende bassen en subtiele hoge noten.

Luisteren op maat

Sound Pressure Horn

De akoestische druk wordt versterkt voor krachtig basgeluid dat u letterlijk kunt voelen.

Puurheid met een hoge resolutie

Ontdek de subtiele details van originele studio-opnamen of de kracht van een live-optreden, gewoon in uw woonkamer. Audio met een hoge resolutie (96 kHz/24 bits) biedt een betere kwaliteit dan cd's, voor optimale weergave van muziek.

Digitale samplesnelheid voor Direct Stream van Sony
96 kHz/24 bits
Digitale samplesnelheid voor cd-audio
Samplesnelheid van cd-audio

Hoor het verschil

Muziek zoals het bedoeld is

De DSEE HX™-technologie van Sony blaast meer leven in uw muziek en schaalt gecomprimeerde bestanden op tot een geluidskwaliteit met middelhoge resolutie. Doordat de nuances van de originele opname, zoals het meest delicate vioolgeluid, worden hersteld, klinkt uw muziek als een liveoptreden.

Verbetering aan
Verbetering aan
Verbetering uit
Verbetering uit

Luisteren zoals u dat wilt

One-touch listening, naadloze soundtrack

Koppel smartphones, tablets, mp3-spelers, stereo-installaties, laptops en meer via NFC en Bluetooth®, voor non-stop muziek, zonder enige problemen, thuis, op het werk en onderweg. Dankzij de enorme streamingbibliotheek en de ondersteuning van meerdere codecs houdt niets u nog tegen.

Bekijk verschillende manieren om van muziek te genieten met Sony

One-touch: streaming op eenvoudige wijze

One-touch: streaming op eenvoudige wijze

Met NFC en Bluetooth® maakt Sony kabels overbodig voor het delen van muziek. Met Bluetooth® hoeft u slechts enkele simpele stappen te volgen en met NFC koppelt u twee compatibele apparaten met een tik.

Een wereld vol muziek in één klik bereikbaar

Een wereld vol muziek in één klik bereikbaar

Met Music Unlimited kunt u meer dan 15 miljoen nummers naar elk aangesloten Sony-apparaat - tablet, PSP, telefoon, tv of laptop - streamen en genieten van directe toegang tot urenlang muziek.

Probleemloze aansluiting

Probleemloze aansluiting

Werkt dit Sony-apparaat op verschillende platforms? En ondersteunt dit Sony-apparaat mijn favoriete audio-indeling? Het antwoord is "ja", omdat Sony luisteren gemakkelijk maakt.

Techniek, vakmanschap en passie

Bouw van de eerste transistorradio in Japan in de jaren vijftig. Uitvinding van draagbare audio met de WALKMAN®. Ontwikkeling van de eerste cd-speler ter wereld. De toonaangevende hoofdtelefoons en luidsprekers van vandaag. Gedurende zijn hele geschiedenis heeft Sony een rijke traditie gekend van het transformeren van levens door middel van geluid.

  • Ontwikkeling van de SS-ARDe zoektocht
  • Opbouw van Sony MusicOpbouw van Sony Music
Gesch. van de WALKMAN®

1979: introductie van de mobiele WALKMAN®

In een tijd waarin de meeste mensen thuis naar platen luisterden, was het vermogen om muziek mee te nemen en af te stemmen op de eigen behoeften revolutionair. Van de WALKMAN® werden wereldwijd meer dan 180 miljoen exemplaren verkocht.

Een erfgoed op ontwerpgebied

Wat al onze audioproducten gemeen hebben, is aandacht voor vakmanschap, materialen en details. Bij Sony kunt u rekenen op het juiste geluid en de juiste stijl.

VOOR EIGENAREN