Skip to Content

Hoor wat belangrijk is

Onze karakteristieke mix van ontwerp, techniek en vindingrijkheid zorgt ervoor dat klanten altijd op Sony kunnen rekenen wat betreft de geluiden die ertoe doen.

Spectaculaire nieuwe producten

Verbazingwekkende helderheid

Geluid zoals het bedoeld is

Hoe creëren we verbazingwekkende helderheid? Met hardware van wereldklasse, studio-ervaring, digitale afstemming, signaalverwerking, audio met hoge resolutie, uitgebreide tests, NASA-technologie, waterbestendige mp3-spelers en precisie-oortelefoons.

Zang die u in de stemming brengt

Zang die u in de stemming brengt

Aangezien zang de kern van de muziekbeleving vormt, heeft Sony verschillende technologieën ontwikkeld voor de meest natuurgetrouwe luisterervaring.

Voel de bas tot in uw botten

Voel de bas tot in uw botten

Bij films of muziek vormt een krachtige bas het andere cruciale aspect van geluid en de technici van Sony doen er alles aan u basgeluid te bieden dat indruk maakt.

Hoor alles. Voel meer.

High-Resolution Audio: een zo dicht mogelijke benadering van live muziek

Van bron tot luidspreker, Sony heeft een reeks van technologieën bij elkaar gebracht om de ultieme audio-ervaring te leveren. Bij High-Resolution Audio-bestanden reproduceren de digitale versterker en gespecialiseerde tweeters elke subtiele nuance, zodat u elke noot hoort zoals de artiest het had bedoeld. Bij mp3's zorgt digitale verwerkingssoftware voor opwaardering van gecomprimeerde muziek om verloren details te herstellen.

  • Onderweg
  • PC Audio
  • Startpagina

De wetenschap van beter geluid

Luidsprekers in ontwikkeling

Luidsprekers in ontwikkeling

De Magnetic Fluid-technologie werd oorspronkelijk bij NASA ontwikkeld, maar Sony is de eerste om deze toe te passen in thuisaudio. De demper verwijderen zorgt voor een betere signaaloverdracht, minder vervorming en kleinere luidsprekers.

Luisteren op maat

Luisteren op maat

ClearAudio+ optimaliseert de muziekweergave voor verschillende apparaten, dus of u nu luistert op uw Xperia™-telefoon, WALKMAN® of VAIO®-computer, uw muziek klinkt altijd op zijn best.

Geoptimaliseerde versterking

Geoptimaliseerde versterking

De allernieuwste S-Master HX digitale versterker vermindert de vervorming en ruis in alle frequentiebereiken, van diep trillende bassen tot subtiele hoge noten, waardoor het geluid zo duidelijk mogelijk wordt weergegeven.

Luisteren zoals u dat wilt

One-touch listening, naadloze soundtrack

Koppel smartphones, tablets, mp3-spelers, stereo-installaties, laptops en meer via NFC en Bluetooth®, voor non-stop muziek, zonder enige problemen, thuis, op het werk en onderweg. Dankzij de enorme streamingbibliotheek en de ondersteuning van meerdere codecs houdt niets u nog tegen.

Bekijk verschillende manieren om van muziek te genieten met Sony

One-touch: streaming op eenvoudige wijze

One-touch: streaming op eenvoudige wijze

Met NFC en Bluetooth® maakt Sony kabels overbodig voor het delen van muziek. Met Bluetooth® hoeft u slechts enkele simpele stappen te volgen en met NFC koppelt u twee compatibele apparaten met een tik.

Een wereld vol muziek in één klik bereikbaar

Een wereld vol muziek in één klik bereikbaar

Met Music Unlimited kunt u meer dan 15 miljoen nummers naar elk aangesloten Sony-apparaat - tablet, PSP, telefoon, tv of laptop - streamen en genieten van directe toegang tot urenlang muziek.

Probleemloze aansluiting

Probleemloze aansluiting

Werkt dit Sony-apparaat op verschillende platforms? En ondersteunt dit Sony-apparaat mijn favoriete audio-indeling? Het antwoord is "ja", omdat Sony luisteren gemakkelijk maakt.

Techniek, vakmanschap en passie

Bouw van de eerste transistorradio in Japan in de jaren vijftig. Uitvinding van draagbare audio met de WALKMAN®. Ontwikkeling van de eerste cd-speler ter wereld. De toonaangevende hoofdtelefoons en luidsprekers van vandaag. Gedurende zijn hele geschiedenis heeft Sony een rijke traditie gekend van het transformeren van levens door middel van geluid.

  • Ontwikkeling van de SS-AROntwikkeling van de SS-AR1
  • Opbouw van Sony MusicOpbouw van Sony Music
Gesch. van de WALKMAN®

1979: introductie van de mobiele WALKMAN®

In een tijd dat de meeste mensen thuis naar platen luisterden, was het vermogen om muziek mee te nemen en af te stemmen op de eigen behoeften revolutionair. Van de WALKMAN® werden wereldwijd meer dan 180 miljoen exemplaren verkocht.

Een erfgoed op ontwerpgebied

Wat al onze audioproducten gemeen hebben, is aandacht voor vakmanschap, materialen en details. Bij Sony kunt u rekenen op het juiste geluid en de juiste stijl.

VOOR EIGENAREN