Koptelefoon

Twee koptelefoons met Noise Cancelling van Sony tegen een blauwe achtergrond Twee koptelefoons met Noise Cancelling van Sony tegen een blauwe achtergrond

Geniet van een superieure geluidskwaliteit

Ga helemaal op in uw muziek. Geniet van games, films, podcasts en telefoongesprekken met hoogwaardig geluid. Ontdek koptelefoons die bij uw lifestyle passen én die verrijken.

PRODUCTZOEKER

ONZE AANBEVELINGEN

INZONE

INTO YOUR ZONE

Geef uw zintuigen een boost en wees klaar voor de strijd. Met onze INZONE-gamingheadsets geniet u van een duidelijker geluid en kunt u sneller reageren, voor een ongeëvenaarde game-ervaring.
INZONE tegen een grijze achtergrond

LinkBuds

Never off

Met LinkBuds bent u altijd verbonden met uw dagelijks leven. U kunt ze gerust de hele dag dragen. U hoort duidelijk alle geluiden, voelt niets op uw oor en blijft verbonden met de wereld om u heen zonder dat u uw muziek hoeft te onderbreken. LinkBuds verbinden uw dagelijks leven met uw favoriete entertainment, waar u ook gaat en wat u ook doet.
LinkBuds tegen een grijze achtergrond

LinkBuds S

Never off

Met LinkBuds S bent u altijd verbonden met de wereld om u heen. U kunt deze kleine en lichte oordopjes de hele dag door dragen en contact houden met mensen en uw omgeving. LinkBuds S schakelen automatisch over op geoptimaliseerd omgevingsgeluid of Noise Cancelling, zodat u kunt luisteren zonder afleidingen.
LinkBuds S tegen een grijze achtergrond

WH-1000XM5

UW WERELD. NIETS ANDERS.

Met twee processors voor acht microfoons, een speciaal ontworpen driverunit, en automatische optimalisatie van Noise Cancelling afhankelijk van hoe en waar u de koptelefoon draagt, legt de WH-1000XM5 met toonaangevende Noise Cancelling0 de lat hoger voor luisteren zonder afleiding en duidelijk verstaanbare oproepen.
Afbeelding WH-1000XM5

VOOR EEN BETERE LUISTERERVARING

ONDERSTEUNING