Zo overweldigend. Zo echt.

360 Reality Audio

Laat u meevoeren in geluid om u heen. Zo echt dat het voelt alsof u bij een live concert bent of met de artiest in een opnamestudio staat. Met 360 Reality Audio wordt muziek meeslepender dan ooit.

Ervaar 360 Reality Audio

Vergelijk 360 Reality Audio en conventioneel stereogeluid om te begrijpen wat de verschillen zijn wanneer u geniet van 360 Reality Audio met speakers en een koptelefoon.

Zo werkt het met een koptelefoon

Nadat u zich hebt geabonneerd op een compatibele muziekstreamingdienst, kunt u via uw koptelefoon en smartphone genieten van 360 Reality Audio.

app van muziekstreamingdienst
Download een muziekstreamingdienst-app op uw smartphone
streamingdienst
Abonneer u op een premium muziekstreamingdienst
elke koptelefoon
U kunt luisteren met elk type koptelefoon
Compatibele muziekstreamingdiensten

Geniet via onze muziekstreamingpartners van een groeiende bibliotheek met nummers, content van bekende artiesten en legendarische content uit onze catalogus. Ga naar Music.com voor een gesimuleerde muziekervaring met 360 Reality Audio.

Maak uw ervaring persoonlijk

Met een voor 360 Reality Audio gecertificeerde koptelefoon en de Sony | Headphones Connect-app kunt u uw ervaring optimaliseren door de vorm van uw eigen oren te laten analyseren en zo te genieten van de ultieme overweldigende muziekervaring.

Hoe u van meeslepende geluidsfragmenten kunt genieten en deze kunt personaliseren

Headphones Connect
Download de Sony│Headphones Connect-app en verbind de Sony-koptelefoon ermee
Vastleggen en analyseren
Maak foto's van uw oren voor een persoonlijke analyse
Analyseren
Download de Artist Connection-app en geniet van gepersonaliseerde en meeslepende muziek
Sony Ondersteuning voor gecertificeerde 360 Reality Audio-koptelefoon

Sony Ondersteuning biedt praktische informatie over hoe u 360 Reality Audio-technologie kunt ervaren met uw gecertificeerde koptelefoon van Sony. Ga naar de website voor alles wat u moet weten over deze nieuwe technologie.

Zo werkt het met speakers

Abonneer u op een muziekstreamingdienst met 360 Reality Audio en geniet van deze nieuwe muziekervaring met voor 360 Reality Audio gecertificeerde speakers of Home Theater-systeem.

Maak verbinding met het Wi-Fi-netwerk

Verbind uw smartphone en 360 Reality Audio-apparaat met hetzelfde Wi-Fi-netwerk.

Apps voor muziekstreaming

Download compatibele apps voor abonnementen op muziekstreamingdiensten (Amazon Music Unlimited, Deezer, nugs.net, TIDAL) op uw smartphones.

Cast-pictogram

Tik op het 'Cast'-pictogram in uw muziekstreamingsapp om het apparaat met 360 Reality Audio naar uw speaker of AV-ontvanger te casten met de afspeelbediening op uw smartphone.

Compatibele muziekstreamingdiensten

Geniet via onze muziekstreamingpartners van een groeiende bibliotheek met nummers in 360 Reality Audio, content van bekende artiesten en legendarische content uit onze catalogus.

Sony Ondersteuning voor gecertificeerde 360 Reality Audio-speakers

Sony Ondersteuning biedt praktische informatie over hoe u 360 Reality Audio-technologie kunt ervaren met uw gecertificeerde speakers van Sony. Ga naar de website voor alles wat u moet weten over deze nieuwe technologie.

Samenwerkende partners voor gecertificeerde afspeelapparaten

Geniet op nieuwe manieren van uw muziek met 360 Reality Audio en enkele van 's werelds meest toonaangevende audiomerken en -producten.

*Beschikbare muziekdiensten variëren per fabrikant en apparaat. Zie de website van de samenwerkende partners voor details.

Creëer een meeslepende muziekervaring
Licentieverlening

Maak kennis met een nieuw muziekecosysteem voor het verspreiden en afspelen van content.

Ervaar de toekomst van 360 Reality Audio

Blaas nieuw leven in livemuziek met 360 Reality Audio. Download de Artist Connection-app en ervaar zelf waanzinnige liveoptredens in 360 Reality Audio. 

Logo's van Artist Connection, Google Play en App Store
Download de Artist Connection-app op uw mobiele apparaat