SRS-RA5000

Overal muziek om u heen

De premium draadloze SRS-RA5000-speaker biedt geluid dat een ruimte sfeervol kan vullen en verandert de manier waarop u thuis naar muziek luistert.

DRAADLOZE SPEAKERS

SRS-RA5000 Premium draadloze speaker met sfeervol geluid dat de hele ruimte vult

SRS-RA5000
SRS-RA5000

€ 650,00

(inclusief btw)
Bekroond
Red Dot winner 2021 best of the best logo awarded to Xperia PRO
Wat is sfeervol geluid dat de hele ruimte vult?

Of u nu aan het lezen, koken, werken of bijkletsen bent, sfeervol geluid dat de hele ruimte vult is perfect voor op de achtergrond. Net als achtergrondmuziek in uw favoriete café is de muziek rustig en onopvallend. Het geluid wordt zowel horizontaal als verticaal verspreid, zodat u overal in huis de juiste sfeer kunt creëren.

Conventioneel, ruimtevullend geluid
CONVENTIONEEL, RUIMTEVULLEND GELUID
Ruimtevullend geluid
SFEERVOL, RUIMTEVULLEND GELUID
360 Reality Audio of Immersive Audio Enhancement

360 Reality Audio volgt driedimensionele gegevens over de locatie van geluid, zodat de apparaten een sfeervol geluid kunnen geven die de hele ruimte vult. Is dat niet beschikbaar? Geen probleem. Immersive Audio Enhancement, een uniek algoritme van Sony, levert effectief uw favoriete nummers met sfeervol geluid dat de hele ruimte vult.

360 Reality Audio
Intern aanzicht van SRS-RA5000 dat zeven driverunits laat zien
Met in totaal zeven driverunits hoort u het verschil

Een trio up-firing speakers zorgt voor verticale verspreiding van het geluid, terwijl drie speakers aan de zijkant het geluid horizontaal verspreiden. De speakers worden aangevuld met een woofer, die de ruimte vult met een rijke, diepe bas.

Neem een kijkje in de SRS-RA5000
Slim en eenvoudig in gebruik

Eenvoudig in te stellen en moeiteloos in gebruik. De RA5000 past net zo naadloos in uw leven als in uw huis.

Bluetooth®-logo
Draadloos met Bluetooth®-technologie

Koppel uw speaker via Bluetooth®-technologie met uw smartphone of tablet om uw muziekcollectie naadloos te streamen.

Wi-Fi-pictogram
Wi-Fi-connectiviteit

Gebruik een WiFi-verbinding om via uw speaker toegang te krijgen tot uw favoriete online streamingsdiensten en om de afspeellijst vanaf uw telefoon te bedienen.

Logo van Spotify Connect™
Compatibel met Spotify Connect™

Speel Spotify direct via uw speaker af met de Spotify Connect™-app op uw apparaat voor volledige afstandsbediening.

Logo Chromecast ingebouwd
Chromecast ingebouwd

Stream muziek, online radio en podcasts vanaf uw smartphone, tablet of laptop naar uw audio-apparaat. Tik gewoon op de Cast-knop.

Muziek in meerdere kamers

Voeg de RA5000 toe aan een speakergroep in de Google Home- of Amazon Alexa-app. Zo kunt u verschillende nummers afspelen in verschillende kamers, of dezelfde muziek afspelen in het hele huis, via de app of via de speaker van uw Assistent.

Illustratie van muziek in diverse ruimtes, gesynchroniseerde muziek
DEZELFDE MUZIEK
Illustratie van muziek in diverse ruimtes, verschillende muziek
VERSCHILLENDE MUZIEK
Illustratie van stembesturing
Voice control (Stembesturing)

Hebt u een apparaat met ingebouwde Alexa of Google Assistant? Dan kunt u de RA5000 bedienen met uw stem. Voeg de RA5000 toe aan uw speakergroep via de Google Home- of Amazon Alexa-app en u hoeft alleen nog maar een spraakopdracht te geven. Of u nu muziek wilt afspelen, het volume wilt wijzigen of gebruik wilt maken van andere functies.

Pas uw instellingen aan met de Sony | Music Center-app

Download de Sony | Music Center app naar uw smartphone en geniet van draadloze bediening van uw muziek. Daarnaast kunt u afspeellijsten selecteren, nummers in de wachtrij zetten en instellingen wijzigen, zoals EQ.

Logo voor Sony | Music Center
Illustratie van volumeregeling
Past het volume automatisch aan

Sommige nummers worden harder afgespeeld en sommige zachter, dus moet u telkens het volume veranderen. De RA5000 lost dit probleem op door elk nummer te analyseren en automatisch af te spelen op een consistent volume. U hoeft dus niets meer te doen.

Draadloze verbinding met uw TV

Wilt u het geluid van uw tv verbeteren? Met Bluetooth®-verbinding sturen compatibele BRAVIA®-TVs draadloos geluid naar de RA5000, voor een spannende kijkervaring. Met minder vertraging wordt het geluid beter afgestemd op wat er te zien is op het scherm.

SRS-RA5000 draadloos verbonden met een Sony Bravia-TV
Automatische geluidskalibratie
Geluidskalibratie

Waar u de RA5000 ook neerzet, u kunt hem kalibreren voor ultieme audioprestaties. U hebt hier alleen de interne microfoon en het unieke algoritme van Sony voor nodig. Houd de Immersive Audio Enhancement-knop ingedrukt en de kalibratie begint.

Geschikt voor audio met hoge resolutie

Met hi-res audio hoort u de kleinste nuances in geluid van studiokwaliteit waaraan cd's niet kunnen tippen. Elk onderdeel, van signaal tot speaker, is ontworpen met passie voor muziek, zodat u het gevoel krijgt dat de artiest recht voor u staat. 

Logo Hi-res audio

Specificaties en kenmerken

Ervaar muziek in huis op een nieuwe manier met de SRS-RA5000, een premium draadloze speaker voor sfeervol geluid dat de hele ruimte vult.
  • Ruimtevullend geluid

  • Immersive Audio Enhancement

  • Eenvoudig muziek streamen via Wi-Fi of Bluetooth®

  • Auto Volume zorgt voor een continu volume, nummer na nummer

  • Geluidskalibratie voor eenvoudige installatie

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen en awards

Meningen van gebruikers