Geniet optimaal van je muziek met de
WF-C700N

Deze True Wireless-oordopjes met Noise Cancelling zijn niet alleen superlicht en waterbestendig volgens de IPX4-norm, maar ze schalen ook al je muziek op zodat je helemaal kunt wegdromen zonder beperkingen. Gebruik deze gids voor tips voor installatie, instructies over de functies, nazorg en ondersteuning.

Ontdek wat je kunt doen met je nieuwe oordopjes.
Aan de slag
De eerste keer je oordopjes gebruiken

Als je de koptelefoon voor de eerste keer aanzet, wordt de koppelmodus automatisch geactiveerd. Daarna zijn er drie manieren om je WF-C700N oordopjes te koppelen met je apparaat.

fast pair
Google Fast Pair

Zet je oordopjes in de buurt van je Android-telefoon in de koppelmodus en met één tik worden ze verbonden via Fast Pair. 

swift pair
Swift Pair

Op Windows 11 of 10-apparaten in de buurt verschijnt een pop-upvenster met instructies als je de koppelmodus selecteert.

handmatig koppelen
Handmatig koppelen

Laat de oordopjes in de oplaadcase met de case open, en houd de knop op de achterkant van de oplaadcase 5-7 seconden ingedrukt. Het lampje gaat enkele keren blauw knipperen.

headphones connect
Geniet optimaal van je
WF-C700N met de Sony | Headphones Connect-app

Download de Sony | Headphones Connect-app om instellingen aan te passen van onder andere de Multipoint-functie*, Ambient Sound-modus en meer. Veel van de instellingen op deze pagina kun je met de app helemaal naar wens aanpassen. Als je alle functies van de app wilt gebruiken, moet je inloggen bij je account of een account aanmaken.

*Firmware-update vereist. Beschikbaar in de zomer van 2023.

Eenvoudige knopbediening

Schakel tussen instellingen zoals Noise Cancelling en de Ambient Sound-modus met een enkele tik. Afspelen, pauzeren, het volume regelen en meer.

eenvoudige knop
Wat doet elke knop?

Met de linkerknop van de WF-C700N kun je schakelen tussen Noise Cancelling en de Ambient Sound-modus met een enkele tik. Met de rechterknop kun je afspelen, pauzeren of nummers overslaan.

Je hebt met beide knoppen ook makkelijk toegang tot de voice assistant van je smartphone en je kunt handsfree oproepen aannemen.

Bovendien kun je het volume makkelijk verhogen door 4 keer of vaker op de rechterknop te drukken en te verlagen door 4 keer of vaker op de linkerknop te drukken. Voor de volumeregeling zijn er mogelijk toekomstige firmware-updates nodig.*

*Beschikbaar in de zomer van 2023

Multipoint-functie

Verbind je koptelefoon met twee Bluetooth®-apparaten tegelijk, zodat je op het ene apparaat op een oproep kunt wachten en op het andere ondertussen naar muziek kunt luisteren.

Opmerking: Deze functie vereist een firmware-update die beschikbaar komt in de zomer van 2023. Je kunt de firmware bijwerken via de Headphones Connect-app.

Geluidsfuncties
Adaptive Sound Control 

Adaptive Sound Control is een slimme functie die detecteert wat er om je heen gebeurt en past de instellingen voor Noise Cancelling en omgevingsgeluid aan voor de ideale luisterervaring.

adaptive sound control
Adaptive Sound Control starten en aanpassen

Open de Headphones Connect-app en schakel deze in voor gebruik van de standaard detectiemodus.

Wil je nog verder personaliseren, pas dan je voorkeuren voor Noise Cancelling of het vastleggen van externe geluiden aan in de app.

optimaliseren
Optimaal schakelen

Deze functie leert hoe je de koptelefoon en Adaptive Sound Control gebruikt en optimaliseert de instellingen wanneer nodig.

Zet de instelling aan en volg de instructies op het scherm om in te loggen bij je account van de Headphones Connect-app.

Op actie gebaseerde instellingen

De Headphones Connect-app detecteert wat er om je heen gebeurt en wat je doet. Vervolgens worden instellingen zoals Noise Cancelling en omgevingsgeluidsniveaus automatisch aangepast. Dus de omgevingsgeluidsniveaus kunnen worden verhoogd wanneer je aan het hardlopen bent, en verlaagd wanneer je in een café bent.

op actie gebaseerde
Aan de slag met op actie gebaseerde instellingen

Selecteer in je Headphones Connect-app, in het tabblad Status, de pijl rechts naast Adaptive Sound Control.

Schakel Adaptive Sound Control in als dit nog niet gebeurd is, en klik vervolgens op het tandwiel naast 'Detectie van acties'. Dan worden de standaardinstellingen voor elke actie weergegeven: stilstaan, wandelen, rennen en vervoer.

Behoud de standaardinstellingen of pas ze naar wens aan: verhoog bijvoorbeeld de omgevingsgeluidsniveaus als je loopt, zodat je de wereld om je heen kunt horen.

Noise Cancelling en Focus op stem

Sluit de wereld buiten en hoor alleen wat je wilt horen: van helemaal niets tot alleen stemmen.

Noise Cancelling aanpassen

Mis niets van je favoriete geluid, waar je ook bent. Adaptive Sound Control weert extern geluid, maar houdt stemmen hoorbaar, zodat je geen belangrijke mededelingen mist als je bijvoorbeeld onderweg bent naar school of werk.

Onderdrukking van achtergrondgeluid
Voorinstellingen voor omgevingsgeluid

Door het omgevingsgeluid te verhogen met de 20 voorinstellingen in de app, luister je op een natuurlijke manier naar omgevingsgeluid, zelfs met koptelefoon. Verplaats eenvoudig de schuifregelaar in de instellingen voor omgevingsgeluidbediening.

Focus op stem

Je kunt ook "Focus op stem" gebruiken om stemmen te versterken en ruis te onderdrukken zodat je kunt kletsen zonder je koptelefoon af te hoeven zetten. Dat doe je door het vakje "Focus op stem" aan te vinken.

Instellingen wijzigen per locatie

Stel je oordopjes zo in dat de instellingen wijzigen naar je voorkeur op de locaties die je regelmatig bezoekt.

Geluidskwaliteit

Stem je equalizerinstellingen nauwkeurig af en pas je instellingen voor streamen en opschalen aan voor een betere luisterervaring die past bij jouw smaak.

Precies het perfecte geluid

Creëer het geluid dat perfect is voor jou en voor alles waar je naar luistert, met een equalizer, instellingen voor hoogwaardig geluid via Bluetooth® en opschalen van audio met DSEE. Ga in de Sony | Headphones Connect-app naar [Geluid] om deze functies te openen en aan te passen.

Heldere gesprekken

Betrouwbare oproepen, waar je ze ook aanneemt, met functies voor handsfree en windruisonderdrukking.

helder gesprek
Hoe de gesprekskwaliteit wordt geoptimaliseerd

Gesprekken klinken helder met eenvoudig handsfree bellen, nu meer dan ooit dankzij een hoogwaardige geïntegreerde microfoon. Je hoeft je telefoon niet eens uit je zak te halen.

De windruis wordt geminimaliseerd door een netstructuur rond de microfoon, zodat je duidelijk verstaanbaar bent, zelfs buitenshuis.

Ontdek geluid overal om je heen

Ontdek een unieke nieuwe geluidservaring met revolutionaire 360 Reality Audio.

Koptelefoons met 360 Reality Audio-certificatie

360 Reality Audio biedt een meeslepende muziekervaring en plaatst het geluid van je WF-C700N oordopjes in een sferisch geluidsveld, zodat je geniet van muziek uit alle richtingen. Open de Sony | Headphones Connect-app en ga aan de slag.

Luisteren naar 360 Reality Audio

Ga aan de slag met 360 Reality Audio ontdek hoe je nummers in 360 Reality Audio kunt streamen op je telefoon.

Handige functies

Ontdek hoe functies als de Voice Assistant, snel opladen en één oordopje werken.

Spraakondersteuning

Ontdek hoe je de spraakondersteuning gebruikt op je WF-C700N oordopjes. Je hoeft alleen maar te vragen "Hé Google, hoe is het weer vandaag?" om te weten of je een jas moet meenemen als je de deur uitgaat.

spraakondersteuning
Spraakondersteuning gebruiken

Om de voice assistant-functie in te schakelen druk je op het rechteroordopje en blijf je drukken. Op deze manier activeer je Google Assistent (Android) of Siri (iPhone) om hulp te krijgen zonder je muziek te hoeven stoppen.

Korte oplaadtijd

Lange batterijduur en snel opladen.

snel opladen
Hoe snel kan ik opladen?

Dankzij de handige oplaadcase heb je tot 15 uur* lang luisterplezier: 7,5 uur met de oordopjes en nog eens 7,5 uur met de oplaadcase.

Heb je haast? Na slechts 10 minuten opladen kun je tot maar liefst één uur afspelen.

*met Noise Cancelling ingeschakeld

Eén oordopje

Ideaal voor multitasken.

één oordopje
Naar muziek luisteren en tegelijkertijd chatten

Als je muziek wilt luisteren en tegelijkertijd een persoonlijk gesprek wilt kunnen voeren, haal je slechts één oordopje uit de oplaadcase en gebruik je dat zoals gewoonlijk.

Nazorg & ondersteuning
Je oordopjes reinigen

Ontdek hoe je je WF-C700N oordopjes op de juiste manier kunt reinigen, zonder ze te beschadigen.

reinigen
Je oordopjes schoonhouden

Reinig je oordopjes regelmatig om ze in optimale staat te houden. Veeg de vuile buitenkant van de headset/oplaadcase schoon met een zachte, droge doek.

Bij hardnekkig vuil gebruik je een doek die je onderdompelt in wat water met neutraal afwasmiddel. Wring de doek goed uit voor het schoonmaken. Gebruik geen oplosmiddelen zoals thinner, benzeen of alcohol. Deze beschadigen de afwerking of veroorzaken andere schade. 

Firmware-updates

Hou je koptelefoon actueel met de nieuwste firmware.

Waar kun je de nieuwste firmware-update vinden?

Als je de Sony | Headphones Connect-app gebruikt, krijg je een melding als er een nieuwe update beschikbaar is.

Gebruik altijd de nieuwste firmware op je koptelefoon met de meest recente bugfixes en verbeteringen.

Als je de Headphones Connect-app nog niet hebt, kun je die via de onderstaande links en QR-codes downloaden.

firmware-updates

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag waarop je graag antwoord wilt? Bekijk eerst deze informatie en ontdek de meest gestelde vragen van andere gebruikers van de WF-C700N oordopjes.

helpgids
Helpgids

Ontdek alles wat je moet weten over de WF-C700N.

ondersteuning en nieuws
Ondersteuning en nieuws

Krijg de nieuwste informatie over firmware-updates, nieuws en meldingen.

community
Community — om onderwerpen te bespreken

Bespreek met anderen allerlei onderwerpen over je koptelefoon.