HG1 H.EAR GO DRAAGBARE BLUETOOTH®-SPEAKER

Volledige specificaties en kenmerken

SRS-HG1

€ 250,00

(inclusief btw)

Geluid

Speakertype
volledig bereik
Speakerformaat
35 mm x 2
Geluidsmodi
Clear Audio+, DESS HX

Afmetingen en gewicht

Afmetingen (B x H x D)
204 x 62 x 60 mm
Gewicht
Circa 790 g

Draadloze aansluitingen

Wi-Fi®
ja
NFC
ja
Handsfreefunctie
ja
DLNA
ja
Chromecast ingebouwd
ja
Spotify Connect
ja

Bluetooth

Communicatiesysteem
Versie 4.2
Max. communicatiebereik
10 m
Compatibele profielen
A2DP / AVRCP / HFP / SPP
Ondersteunde codecs
SBC/AAC/LDAC
Frequentiebereik zender
20–40.000 Hz
Frequentiebereik
band van 2,4 GHz

Interface

Aansluitingen in/uit
Micro-USB, Stereoministekker (IN)

Algemene functies

Batterijlevensduur
12 uur
Voeding
Interne oplaadbare batterij, netadapter
Stroomverbruik
12 W

Milieuvriendelijk en energiezuinig

Stroomverbruik (uit-modus)
0.2
Stroomverbruik (stand-bymodus)
0.2
Energieverbruik (stand-by op netwerk) - aansluitingen
0.2
Stand-bymodus geactiveerd
15 minuten
Stand-bymodus op netwerk geactiveerd - aansluitingen
15 minuten (Wi-Fi®, Bluetooth® zonder HFP)
Aan/uit-schakelaar draadloze netwerk(en)
Als u de draadloze functie wilt uitschakelen, houdt u de knoppen FUNCTION en SET UP ingedrukt terwijl de speaker is ingeschakeld. Als u de draadloze functie wilt inschakelen, doet u hetzelfde.

Kleuropties

redpinkgreengrayblack

Inhoud van de verpakking

  • Netspanningsadapter
  • USB-kabel
Placeholder

Kenmerken

Afbeelding van HG1 h.ear go draagbare BLUETOOTH®-speaker

Hi-res audio voor uitzonderlijk geluid

Haal alles uit uw digitale muziek met hi-res audio. Door muziek vast te leggen met een hogere snelheid dan op cd en zo zowel het aantal geluidsfragmenten per seconde als de nauwkeurigheid van de bitsnelheid van elk sample te verhogen, is hi-res audio een bijna perfecte weergave van muziek. Geniet van elke ademhaling en subtiele wending voor een werkelijk emotionele ervaring.

Afbeelding van HG1 h.ear go draagbare BLUETOOTH®-speaker

NFC One-Touch voor directe connectiviteit

Dankzij Near Field Communication (NFC) en de Bluetooth®-technologie behoren verbindingen en ingewikkelde instellingen tot het verleden. U hoeft alleen uw apparaat met NFC-functionaliteit tegen de speaker te houden voor een snelle, naadloze verbinding, en u bent klaar voor het streamen van uw muziekcollectie. Geen NFC? Geen probleem. Maak verbinding via Bluetooth® en u bent er helemaal klaar voor.

Afbeelding van HG1 h.ear go draagbare BLUETOOTH®-speaker

LDAC™: voor de overdracht van hi-res audiobestanden

LDAC ondersteunt verschillende overdrachtsnelheden afhankelijk van uw draadloze omgeving. Hiermee kunt u genieten van hi-res audiobestanden met uitzonderlijke geluidskwaliteit van bijna hi-res, doordat gegevens worden verzonden op de maximale overdrachtsnelheid: 990 kbps (circa drie keer zoveel gegevens als bij conventionele Bluetooth®-audio). Met LDAC geniet u van een verbeterde draadloze luisterervaring voor al uw muziek, zoals de artiest het heeft bedoeld.

Afbeelding van HG1 h.ear go draagbare BLUETOOTH®-speaker

Koppel meerdere speakers met Sony | Music Center

Gebruik de Sony | Music Center-app om geselecteerde Soundbars en speakers van Sony te groeperen. Stream vervolgens muziek van verschillende muziekdiensten via een pc, smartphone of DLNA-netwerk in meerdere ruimten in huis.

Afbeelding van HG1 h.ear go draagbare BLUETOOTH®-speaker

Luister langer met een batterijlevensduur van wel 12 uur

Wilt u langer luisteren zonder onderbrekingen? Na één keer volledig opladen kunt u met de h.ear go tot wel 12 uur draadloos van muziek genieten. 

Afbeelding van HG1 h.ear go draagbare BLUETOOTH®-speaker

Breng uw muziek bij elkaar met Sony | Music Center

Download Sony | Music Center voor uw smartphone of tablet en neem de controle over uw muziekcollectie. Maak verbinding via Bluetooth® of Wi-Fi® en u hebt direct naadloze toegang tot al uw favoriete nummers, ongeacht of deze op uw pc, server of favoriete online muziekdienst staan. De app kan ook worden gebruikt om geluidsinstellingen aan te passen, zodat u gegarandeerd kunt genieten van geweldige, gebalanceerde audio, en om het luisteren in meerdere kamers te regelen. 

Afbeelding van HG1 h.ear go draagbare BLUETOOTH®-speaker

Voel de kracht van EXTRA BASS™

Deze speaker met innovatieve EXTRA BASS-technologie is perfect voor EDM en andere muziek met veel bas. EXTRA BASS zorgt met behulp van een unieke digitale-signaalprocessor voor diep, stevig basgeluid met minimale vervorming voor ongekend helder geluid.

Afbeelding van HG1 h.ear go draagbare BLUETOOTH®-speaker

DSEE HX herstelt uw muziekbestanden

Kies voor meer dan cd-kwaliteit. DSEE-HX bouwt voort op onze eigen DSEE-technologie en schaalt gecomprimeerde audiobestanden op naar een niveau dat dichter bij hi-res audio ligt. Door de subtiele details van de originele opname te herstellen die tijdens het compressieproces verloren zijn gegaan, levert DSEE HX een rijke audio-ervaring van studiokwaliteit.

Afbeelding van HG1 h.ear go draagbare BLUETOOTH®-speaker

Digitale S-Master HX-versterker

De ingebouwde digitale S-Master HX-versterker haalt het beste uit uw hi-res audio. Ruis die u doorgaans hoort bij hoge frequenties wordt verminderd zodat u kunt genieten van een helder en contrastrijk geluid.

Afbeelding van HG1 h.ear go draagbare BLUETOOTH®-speaker

ClearAudio+™ verrijkt uw muziek

ClearAudio+™ is een unieke technologie waarin de over meerdere generaties ontwikkelde expertise van Sony op het gebied van digitale signaalverwerking en het perfectioneren van geluid is toegepast, wat een rijke en hoogwaardige luisterervaring oplevert.

Afbeelding van HG1 h.ear go draagbare BLUETOOTH®-speaker

Dé manier om muziek naar uw speakers te zenden

Met Chromecast ingebouwd kunt u uw favoriete muziekapps naar uw speakers streamen vanaf uw persoonlijke apparaat. Druk op de Cast-knop in een muziekapp op uw Android-telefoon of -tablet, iPhone, iPad, Mac®, Windows-laptop of Chromebook en selecteer een speaker of een groep speakers om aan de slag te gaan.