WH-XB900N

Hoor elke noot met EXTRA BASS™

De WH-XB900N- koptelefoon biedt een uitstekende bas en geavanceerde Wireless Noise Cancelling. De nadruk ligt dus duidelijk op de muziek. Laat het eenmansfeestje maar beginnen.

HOOFDBAND

WH-XB900N-koptelefoon met Wireless Noise Cancelling

WH-XB900N
Afbeelding van WH-XB900N-koptelefoon met Wireless Noise Cancelling

blueblack

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
Zie XB900N in actie

Ontdek deze draadloze koptelefoon met Wireless Noise Cancelling en diverse slimme functies, waaronder intuïtieve aanraakbediening, Quick Attention-modus en een batterij die lang meegaat. Dit zit allemaal in een slim design waarmee je de hele dag muziek kunt luisteren met diep, krachtig geluid.

EXTRA BASS™-logo
EXTRA BASS™ voor indrukwekkend diep, krachtig geluid

De WH-XB900N maakt deel uit van de EXTRA BASS™-serie van Sony. Dit betekent dat de koptelefoon met Noise Cancelling alle basfrequenties versterkt. Een baskanaal op de behuizing en een verbeterde luchtdichtheid tussen de driverunits en de trommelvliezen zorgen voor een nauwkeurig, krachtig ritme dat elk nummer een nieuwe dimensie geeft. De stemmen klinken even duidelijk, wat de luisterervaring helemaal afmaakt.

Noise Cancelling-technologie

Sluit je af van de wereld en vier je eigen feestje met digitale Wireless Noise Cancelling en EXTRA BASS-geluidskwaliteit.

Logo digitale Noise Cancelling
Grafieken die laten zien hoe digitale Wireless Noise Cancelling op de WH-XB900N-koptelefoon werkt.
Hoe werkt het?

Een microfoontje in de koptelefoon vangt omgevingsgeluiden (zoals verkeerslawaai) op en het circuit voor Wireless Noise Cancelling analyseert de geluidsgolven (A). Er wordt een omgekeerde geluidsgolf gecreëerd, die exact de tegenhanger van het omgevingsgeluid is (B). Door het omgevingsgeluid met het omgekeerde geluid te combineren (C), heffen ze elkaar op. Zo hoor je alleen muziek.

Geniet van draadloos streamen met NFC en Bluetooth®-technologie

Dankzij Near Field Communication- (NFC) en draadloze Bluetooth®-technologie behoren kabelverbindingen en ingewikkelde instellingen tot het verleden. Je hoeft alleen je apparaat met NFC-functionaliteit tegen de koptelefoon te houden voor een snelle, naadloze verbinding, en je bent klaar voor het streamen van je muziekcollectie. Geen NFC? Geen probleem. Maak verbinding via Bluetooth en je bent er helemaal klaar voor.

Bluetooth®-logo
Draadloos streamen via Bluetooth®

Stream draadloos je favoriete nummers met draadloze Bluetooth®-technologie door je smartphone of tablet te koppelen.

Logo van NFC™ One-touch
NFC™ One-Touch voor directe connectiviteit

Je hoeft alleen de N-markering op de behuizing van je apparaat met NFC™-functionaliteit aan te raken voor een snelle, probleemloze Bluetooth®-verbinding.

Pictogram van batterijlevensduur van 30 uur.
De hele dag vermogen dankzij lange batterijlevensduur

Na ongeveer 4 uur opladen kun je 30 uur muziek afspelen, genoeg dus voor de hele dag. Na 10 minuten snel opladen kun je tot 60 minuten muziek luisteren.

Gestroomlijnde vormgeving en langdurig luistercomfort

De gestroomlijnde en elegante WH-XB900N-koptelefoon met Wireless Noise Cancelling heeft een opvallend, eenkleurig accent op de behuizing en past daarmee bij elke look. De zachte, gevoerde oorschelpen blijven comfortabel zitten — ideaal als je lang naar je favoriete albums wilt luisteren.

Lifestyle-afbeelding van de opvouwbare WH-XB900N-koptelefoon.
Handig, opvouwbaar design

Klaar met muziek luisteren? Met zijn opvouwbaar design is de WH-XB900N-koptelefoon met Wireless Noise Cancelling compact genoeg om snel en gemakkelijk in je tas te stoppen.

Productfoto van de WH-XB900N-koptelefoon
Ingebouwde microfoon voor heldere gesprekken

Voer met gemak een gesprek, zelfs wanneer je een koptelefoon draagt — dankzij een ingebouwde microfoon is het gemakkelijk om handsfree oproepen aan te nemen via geselecteerde smartphones. Tik twee keer rechts op de behuizing van je koptelefoon als je een oproep aan wilt nemen of veeg naar boven of beneden als je het volume aan wilt passen.

Bediening binnen handbereik

Kies een ander muzieknummer, zet het volume hoger of lager, kies een telefoonnummer of neem een gesprek aan door op het aanraakscherm van je koptelefoon te tikken of te vegen. Als je de functie Snelle aandacht wilt inschakelen, raak je de rechterkant van de behuizing aan. Het muziekvolume wordt meteen lager gezet, waardoor je het omgevingsgeluid kunt horen — van iemand die je een vraag stelt in een café tot een aankondiging op het station.

Sony I Logo van Headphones Connect
Sony | Headphones Connect-app

Download de Sony | Headphones Connect-app om je luisterervaring te personaliseren. De app bevat een equalizer om geluidsniveaus aan te passen en adaptieve geluidsregeling, die automatisch de instellingen voor omgevingsgeluid aanpast aan je situatie.

Logo's van Google Assistant en Alexa.
Slim aan de slag met Google Assistent, Amazon Alexa en Siri

Plan je dag met de spraakassistent op je smartphone via de ingebouwde microfoon van de koptelefoon. Geniet van entertainment, blijf in contact met vrienden, krijg informatie, luister naar muziek, ontvang meldingen, stel herinneringen in en meer.

Ervaar onze gecertificeerde koptelefoons

Met een gecertificeerde 360 Reality Audio-koptelefoon en de Sony | Headphones Connect-app kun je de vorm van je oren laten analyseren en zo genieten van de meest meeslepende muziekervaring ooit.

Een persoonlijke bioscoopervaring

Met de BRAVIA XR™ en de draadloze WLA-NS7-zender

Geniet van een meeslepende Dolby Atmos®-ervaring en 360 Spatial Sound dat zich aanpast aan je oren met BRAVIA XR en deze koptelefoon dankzij de draadloze WLA-NS7-zender.

Man op een bank in de woonkamer, luisterend naar muziek op koptelefoon via draadloze zender
360 Spatial Sound Personalizer

Met de Sony | 360 Spatial Sound Personalizer-app kun je genieten van een speciale, geoptimaliseerde geluidservaring. De app analyseert de vorm van je oren, zodat deze koptelefoon je eigen ruimtelijke geluidsveld kan creëren in combinatie met BRAVIA XR™-tv's.

WLA-NS7 draadloze zender met koptelefoon op een kast, verbonden met BRAVIA-TV aan de muur
Dolby Atmos-ervaring

Als je onze WLA-NS7-zender verbindt met een BRAVIA XR™-tv bepaalt je koptelefoon de ideale plaatsing van de phantom-speakers om je heen, waardoor je kunt genieten van een Dolby Atmos-ervaring. Laat je meeslepen door de scène en ga helemaal op in de actie.

Artist_connection
Download de Artist Connection-app en luister voorbeelden op de demospeler.

Specificaties en kenmerken

Laat jezelf helemaal gaan met EXTRA BASS™-geluid. Je kunt de hele dag van je muziek genieten met de WH-XB900N-koptelefoon met Wireless Noise Cancelling dankzij de lange batterijlevensduur, de draadloze Bluetooth®-technologie, het langdurige luistercomfort en het praktische ontwerp.
  • EXTRA BASS™-geluid en digitale Noise Cancelling

  • Luister de hele dag met een batterijlevensduur tot wel 30 uur

  • One-touch listening met draadloze NFC- en Bluetooth®-technologieën

  • Gestroomlijnde, vouwbare vormgeving

  • Handsfree bellen voor gemak

DRIVERUNIT
40 mm
S-Master HX
Nee
FREQUENTIERESPONS (BLUETOOTH®-COMMUNICATIE)
20 – 20.000 Hz (44,1 kHz sampling) / 20 – 40.000 Hz (LDAC 96 kHz sampling, 990 kbps)
PASSIEVE WERKING
Ja
NFC
Ja
LENGTE SNOER
Ca. 1,2 m (47,25 inch) (meegeleverde koptelefoonkabel)
DSEE
Ja
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers