HOOFDBAND

Draadloze WH-XB910N-koptelefoon

WH-XB910N
Afbeelding van Draadloze WH-XB910N-koptelefoon

blueblack

€ 200,00

(inclusief btw)
WH-XB910N: diagonaal aanzicht
WH-XB910N: vooraanzicht
WH-XB910N: zijaanzicht
WH-XB910N: achteraanzicht
WH-XB910N: zijaanzicht met opgevouwen koptelefoon
WH-XB910N in case met geopende klep
WH-XB910N: diagonaal aanzicht
WH-XB910N: vooraanzicht
WH-XB910N: zijaanzicht
WH-XB910N: achteraanzicht
WH-XB910N: zijaanzicht met opgevouwen koptelefoon
WH-XB910N in case met geopende klep
Laat u meevoeren door dreunende bastonen zoals in de club

Optimaal genieten van uw favoriete muziek. Onze WH-XB910N-koptelefoon beschikt over uitzonderlijk basgeluid en verbeterde Noise Cancelling voor een overweldigend festival- en clubgevoel.

Bekijk de WH-XB910N-koptelefoon van alle kanten
Logo EXTRA BASS
EXTRA BASS™ voor indrukwekkend diep, krachtig geluid

De WH-XB910N-koptelefoon met Noise Cancelling versterkt alle basfrequenties voor een zeer krachtig basgeluid. Een speciaal baskanaal op de behuizing van de hoofdtelefoon en een verbeterde luchtdichtheid tussen de driverunits en de trommelvliezen zorgen voor een nauwkeurig, krachtig ritme dat elk nummer een nieuwe dimensie krijgt. Toch wordt er door de draadloze koptelefoon niet ingeleverd op de helderheid van stemmen, waardoor de algehele, rijke luisterervaring helemaal wordt afgemaakt. 

Noise Cancelling voor ultiem muziekgenot

De WH-XB910N beschikt over dubbele ruis-sensortechnologie om digitale Noise Cancelling naar een hoger niveau te tillen. Nu kunt u zich echt afsluiten voor de wereld om u heen om te genieten van uw eigen feestje met alleen uw eigen muziek. 

Zwarte WH-XB910N-koptelefoon op een tafel naast een kop koffie en een smartphone
Kristalheldere gesprekken

De WH-XB910N biedt een ultraheldere gesprekskwaliteit dankzij Precise Voice Pickup Technology, waarmee twee geïntegreerde microfoons met geavanceerde audiosignaalverwerking worden gecombineerd.

Geef een boost aan uw favoriete muziek

Wanneer een muziekbron wordt gecomprimeerd, gaan de hoge frequenties verloren die de muziek detail en volheid geven. Onze Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) herstelt deze frequenties voor hoogwaardig geluid dat dichter bij de originele opname komt.

Logo DSEE

Illustratie die laat zien hoe u geluid kunt aanpassen met de EQ-functie in de Sony | Headphones Connect-app
Uw geluid, precies naar wens

Stem het geluid af op uw voorkeuren. Kies uit meerdere voorinstellingen om de kwaliteit aan te passen aan het genre waarnaar u luistert. Of maak uw eigen voorinstellingen met de functie EQ Custom (Aangepaste EQ) in de Sony│Headphones Connect-app.

Natuurlijker omgevingsgeluid

Met de feedforward- en feedbackmicrofoons vangt de WH-XB910N nog meer omgevingsgeluid. U geniet van een natuurlijke luisterervaring terwijl u contact houdt met uw omgeving. U kunt het omgevingsgeluid aanpassen met de Sony | Headphones Connect-app voor Noise Cancelling terwijl het belangrijkste hoorbaar blijft.

Close-up van de behuizing van de WH-XB910N-koptelefoon met knoppen
Close-up van de hoofdband en de rechterkant van de behuizing van de WH-XB910N-koptelefoon
Past het geluid automatisch aan aan wat u doet

Adaptive Sound Control is een slimme functie die detecteert waar u bent en wat u doet en de instellingen voor omgevingsgeluid daar vervolgens op aanpast. Zo geniet u altijd van de beste luisterervaring.

Stadsplattegrond met locatiemarkeringen voor thuis, school en kantoor
Onthoudt uw favoriete plaatsen

In de loop van de tijd onthoudt Adaptive Sound Control de plaatsen die u regelmatig bezoekt, zoals uw kantoor, de sportschool of een favoriet café, en past deze functie het geluid aan de omgeving aan.

Pictogram batterijduur van 30 uur + 10 min./4,5 uur snel opladen
De hele dag luisteren, binnen enkele minuten opgeladen

Met tot maar liefst 30 uur aan batterijduur hebt u zelfs genoeg vermogen voor meerdaagse trips en lange festivalweekenden. Hebt u haast? Met slechts tien minuten snel opladen kunt u tot maar liefst 4,5 uur extra luisteren met de optionele AC-adapter.

Bediening binnen handbereik

U kunt eenvoudig van nummer veranderen, het volume aanpassen en bellen of gebeld worden door op het touch panel op de zijkant van uw koptelefoon te tikken of vegen. Wilt u snel naar stemmen of geluiden om u heen luisteren? Leg uw hand op de behuizing om het muziekvolume direct te dempen en omgevingsgeluid te horen.

Bediening met uw vingertoppen op de rechterunit van de WH-XB910N-koptelefoon
Logo's OK Google en Alexa
Compatibel met Google Assistant en Alexa

Geniet van entertainment, houd contact met vrienden, vind informatie, luister naar muziek en meldingen of stel herinneringen in. U kunt zelfs Alexa starten met: "Alexa".

Pictogram Fast Pair (Snel koppelen)
Snel uw oordopjes vinden met Fast Pair

Met Fast Pair (Snel koppelen) kunt u uw koptelefoon eenvoudig koppelen met uw Android™-apparaten. Met slechts één tik in een pop-upvenster kan de WH-XB910N snel en moeiteloos via Bluetooth® worden gekoppeld met uw Android™-apparaten. U kunt uw koptelefoon bovendien eenvoudig terugvinden door deze te bellen of door de laatst bekende locatie ervan op uw smartphone op te zoeken. U krijgt zelfs een melding wanneer de batterij van uw hoofdtelefoon bijna leeg is, zodat u weet wanneer u deze moet opladen.

Pictogram Swift Pair (Snel koppelen)
Snel verbinding met uw pc met Swift Pair

Met Swift Pair (Snel koppelen) kunt u snel en eenvoudig uw WH-XB910N-koptelefoon koppelen met uw Windows 10-computer via Bluetooth®. Op Windows 10-apparaten in de buurt verschijnt een pop-upvenster met instructies wanneer de koppelmodus wordt geselecteerd. 

Man die achter een laptop aan een bureau zit en de WH-XB910N-koptelefoon draagt
Moeiteloos schakelen tussen apparaten

De WH-XB910N-koptelefoon kan met de multipoint-functie worden gekoppeld met twee Bluetooth®-apparaten tegelijk. Wanneer u wordt gebeld, herkent uw koptelefoon op welk apparaat de oproep binnenkomt en wordt er automatisch met het juiste apparaat doorverbonden. U kunt bovendien snel met uw koptelefoon tussen de apparaten schakelen met slechts één keer tikken.

Zo comfortabel dat u vergeet dat u hem draagt.
Een perfecte pasvorm voor de ultieme muziekbeleving

Pas de schuifbalk aan voor uw ideale pasvorm en geniet van urenlang comfortabel luisteren. Muziek blijft binnen en ruis blijft buiten voor een fantastische akoestische ervaring.

De hele dag muziek, de hele dag comfortabel 

Dankzij de zachte ovalen oorkussens van onze WH-XB910N-koptelefoon kunt u eindeloos van uw favoriete muziek, films en tv-programma's genieten. Het synthetische leer en urethaan zorgen samen met de optimale structuur en afmetingen van het oorkussen voor een uitstekend draagcomfort.

WH-XB910N-koptelefoon in het zwart, opgevouwen
Handig, opvouwbaar design

De oorschelpen draaien naar binnen, zodat ze precies in het compacte draagtasje passen.

WH-XB910N-koptelefoon in het zwart, in case met geopende klep
Draagtasje om gemakkelijk mee te nemen

Het meegeleverde draagtasje is duurzaam en heeft een kabel voor bekabeld luisteren.

Ervaar onze gecertificeerde koptelefoons

Met een gecertificeerde 360 Reality Audio-koptelefoon en de Sony | Headphones Connect-app kunt u de vorm van uw oren laten analyseren en zo genieten van de meest meeslepende muziekervaring ooit.

Afbeelding van drie schalen met duurzame materialen
Met het oog op duurzaamheid

Onze producten zijn stijlvol en speciaal ontworpen om het milieu te beschermen. Het verpakkingsmateriaal van de WH-XB910N bevat geen plastic, wat de inzet van Sony onderstreept om de ecologische voetafdruk van onze producten en productie te verlagen.

Specificaties en kenmerken

Laat u meevoeren door de dreunende bastonen voor een echte concertervaring met verbeterde Noise Cancelling en draadloze vrijheid. Met deze zeer comfortabele Bluetooth®-koptelefoon kunt u de hele dag genieten van uw muziek, terwijl u eenvoudig in contact blijft met uw vrienden dankzij de multipoint-functie en kraakheldere gesprekskwaliteit.
  • EXTRA BASS™-geluid en digitale Noise Cancelling

  • DSEE™ herstelt geluid met hoge frequenties en verfijnde fade-outs die tijdens compressie verloren zijn gegaan

  • Luister de hele dag met een batterijlevensduur tot wel 30 uur

  • Eenvoudig handsfree bellen en voice assistant met wake word

  • Draadloze vrijheid met Bluetooth®-technologie en multipoint-functie

Driverunit
40 mm
Ingang(en)
Stereoministekker
Frequentierespons
7 Hz – 25.000 Hz (JEITA)
Frequentierespons (Bluetooth®-communicatie)
20 – 20.000 Hz (44,1k Hz sampling) 20 – 40.000 Hz (LDAC 96 kHz sampling, 990 kbps)
Frequentierespons (tijdens gebruik) 
7 – 25.000 Hz
Passieve werking
Ja
Lengte van snoer
Ongeveer 1,2 m
DSEE
Ja
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen en awards

Meningen van gebruikers