Over-ear Hoofdtelefoons

Noise-cancelling koptelefoons

Concentreer u op uw muziek en laat u niet afleiden met onze geweldige hoofdtelefoon met Wireless Noise Cancelling. Lees meer en ontdek de perfecte hoofdtelefoon voor uw lifestyle.

Niets dan muziek

Geniet van uw muziek zonder afleidingen. Van oortelefoons met Wireless Noise Cancelling tot modellen met hoofdband en Bluetooth® voor draadloos streamen: u vindt altijd het juiste model waarmee u kunt genieten van een ononderbroken luisterervaring.

Man met hoofdtelefoon met Wireless Noise Cancelling onderweg
Vrouw met hoofdtelefoon met Wireless Noise Cancelling
Luister als nooit tevoren

Ieder lied wordt een prachtige ervaring met onze hoofdtelefoon met Wireless Noise Cancelling. Tot 99,7% van het omgevingsgeluid wordt geblokkeerd, zodat u optimaal geniet van uw muziek. Schakel de functie uit en laat de wereld weer binnen wanneer u dat wilt.

Alleen het allerbeste

Haal meer uit uw muziek met een hoofdtelefoon met Wireless Noise Cancelling en onze nieuwste audiotechnologie. Met een breed frequentiebereik en krachtige neodymium drivers zorgt de hoofdtelefoon voor perfect geluid en een verbluffende luisterervaring.

Man met de beste hoofdtelefoon met Wireless Noise Cancelling van Sony
Ontworpen voor comfort

Luister comfortabel naar uw muziek met onze hoofdtelefoon met Wireless Noise Cancelling. De dunne hoofdbanden hebben zachte oorkussens en zijn opvouwbaar. De oortelefoons zijn verkrijgbaar met zachte siliconen oordopjes in drie verschillende maten.

Oortelefoon met Wireless Noise Cancelling van Sony
Hoofdtelefoon met Wireless Noise Cancelling van Sony
Batterij met lange levensduur

Zet een hoofdtelefoon met Wireless Noise Cancelling op en geniet urenlang. Bepaalde modellen kunt u met een volle batterij tot wel 80 uur lang gebruiken; ideaal voor onderweg. Laad uw hoofdtelefoon op via USB en u kunt binnen enkele uren op weg.