IN-EAR

WI-C100 draadloze oordopjes

WI-C100
Afbeelding van WI-C100 draadloze oordopjes

bluecreamwhiteblack

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

€ 32,99

Afbeeldingen van WI-C100 draadloze oordopjes
Afbeeldingen van WI-C100 draadloze oordopjes
Afbeeldingen van WI-C100 draadloze oordopjes
Afbeeldingen van WI-C100 draadloze oordopjes
Afbeeldingen van WI-C100 draadloze oordopjes
Afbeeldingen van WI-C100 draadloze oordopjes
Afbeeldingen van WI-C100 draadloze oordopjes
Afbeeldingen van WI-C100 draadloze oordopjes
Afbeeldingen van WI-C100 draadloze oordopjes
Afbeeldingen van WI-C100 draadloze oordopjes
Afbeeldingen van WI-C100 draadloze oordopjes
Afbeeldingen van WI-C100 draadloze oordopjes
Afbeeldingen van WI-C100 draadloze oordopjes
Overtref je verwachtingen

De WI-C100 zijn het nieuwe instapmodel draadloze oordopjes. Dankzij het uitzonderlijke geluid van Sony bieden ze een rijke luisterervaring terwijl de batterijduur van 25 uur en het spatwaterbestendige ontwerp onderweg gemoedsrust bieden. Ze zijn ook compatibel met de Sony | Headphones Connect-app, dus je kunt het geluid aan je eigen smaak aanpassen.

Pictogrammen voor batterijduur van 25 uur en voor 10 min. snel opladen/60 min. afspelen
Lange batterijduur met tot wel 25 uur afspeeltijd

Geniet tot 25 uur van muziek zonder op te laden. En zijn je oordopjes bijna leeg, maar heb je weinig tijd? Na 10 minuten snel opladen kun je tot wel 60 minuten muziek afspelen.

Laat uw muziek nog natuurlijker klinken

Wanneer een originele muziekbron wordt gecomprimeerd, gaan er elementen verloren die detail en volheid bieden. Onze Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) herstelt deze elementen, zodat hoogwaardig geluid ontstaat dat dichter bij het origineel komt. 

Logo DSEE

Illustratie die de gebruikersinterface van de equaliser-functie in de Sony | Headphones Connect-app toont.
Jouw geluid, precies naar wens

Stem uw geluid af op uw voorkeur. Kies uit een groot aantal presets om het geluid af te stemmen op uw muziekgenre of maak en bewaar uw eigen presets met de equalizerfunctie van de Sony | Headphones Connect-app.

Gebalanceerde afstemming

De frequenties zijn opzettelijk van laag tot hoog uitgebalanceerd en de vocalen klinken natuurlijk en helder. Daarmee zijn de WI-C100 oordopjes geschikt voor elk muziekgenre.

Afbeelding met de oordopjes van de WI-C100 draadloze oordopjes in het zwart
Picogram voor IPX4
Spetters en zweet, geen probleem

De oordopjes hebben een IPX4-classificatie en zijn dus bestand tegen spetters en zweet, zodat je zorgeloos kunt blijven genieten.

Past eenvoudig in je leven

De WI-C100 oordopjes zijn zowel licht als draagbaar en hebben een flexibele nekband waardoor ze nog eenvoudiger in je tas passen wanneer je onderweg bent.

Zwarte WI-C100 draadloze oordopjes
Voelt comfortabel aan

De WI-C100 oordopjes vallen over de achterkant van je nek voor een stabiele pasvorm terwijl de behuizing de contouren van het oor volgt voor maximaal comfort.

Close-up van de knoppen op de WI-C100 draadloze oordopjes
Eenvoudige bediening met knoppen

De WI-C100 oordopjes zijn eenvoudig te bedienen dankzij knoppen voor afspelen en pauzeren, nummers overslaan en volume aanpassen, en ook oproepen aannemen. Voor nog meer gemak hebben de knoppen een nieuw ontwerp gekregen met een meer uitgesproken vorm, zodat ze makkelijker in te drukken zijn.

Logo van Bluetooth®
Stabiele draadloze connectiviteit

Nooit meer kabels in de war dankzij Bluetooth®-technologie. Verbind je apparaat draadloos en geniet van stabiel en ononderbroken luisteren.

Diverse artikelen op een tafel, waaronder zwarte WI-C100 oordopjes, een Xperia-smartphone, een bril en een fles water
Heldere handsfree gesprekken

Je kunt heldere handsfree gesprekken voeren dankzij onze hoogwaardige geïntegreerde microfoon. Je hoeft je telefoon niet eens uit je zak te halen.

Pictogram voor voice assistant
Compatibel met spraakondersteuning

Klik twee keer op de knop van je WI-C100 oordopjes en maak verbinding met de voice assistant van je smartphone voor routebeschrijvingen, muziek, communicatie met anderen en meer.

Logo van Fast Pair
Snel je oordopjes vinden met Fast Pair

Met Fast Pair (Snel koppelen) kun je je oordopjes eenvoudig koppelen met je Android™-apparaten. Met slechts één tik in een pop-upvenster kunnen de WI-C100 oordopjes snel en moeiteloos via Bluetooth® worden gekoppeld met je Android™-apparaten. Je kunt je oordopjes bovendien eenvoudig terugvinden door deze te bellen of door de laatst bekende locatie ervan op je smartphone op te zoeken.

Logo voor Swift Pair
Snel verbinding met je pc met Swift Pair

Met Swift Pair (Snel koppelen) kun je snel en eenvoudig je WI-C100 oordopjes koppelen met je Windows 11- en 10-computer via Bluetooth®. Op Windows 11- en 10-apparaten in de buurt verschijnt een pop-upvenster met instructies wanneer de koppelmodus wordt geselecteerd.

Ervaar onze gecertificeerde koptelefoons

Met een gecertificeerde 360 Reality Audio-koptelefoon en de Sony | Headphones Connect-app kun je de vorm van je oren laten analyseren en zo genieten van de meest meeslepende muziekervaring ooit.

Een persoonlijke bioscoopervaring met BRAVIA XR™

Met BRAVIA XR en WLA-NS7 draadloze zender

Geniet van een meeslepende Dolby Atmos®-ervaring en 360 Spatial Sound dat zich aanpast aan je oren met BRAVIA XR en de WI-C100 oordopjes dankzij de WLA-NS7 draadloze zender.

Man die vanaf de bank met oordopjes van 360 Spatial Sound geniet
360 Spatial Sound Personalizer

Met de Sony | 360 Spatial Sound Personalizer-app beleef je een speciale, geoptimaliseerde geluidservaring. De app analyseert de vorm van je oren, zodat de WI-C100 oordopjes je eigen persoonlijke ruimtelijke geluidsveld kunnen creëren in combinatie met BRAVIA XR-tv's.

SRS-NS7 draagbare speaker op een kast met WLA-NS7 draadloze zender verbonden met BRAVIA-tv aan de muur
Dolby Atmos-ervaring

Met de WLA-NS7 draadloze zender van Sony verbonden met een BRAVIA XR-tv bepalen de WI-C100 oordopjes de ideale plaatsing van de phantom-speakers, zodat je kunt genieten van een Dolby Atmos-ervaring. Laat je meeslepen door de scène en ga helemaal op in de actie.

Afbeelding van drie schalen met duurzame materialen
Met het oog op duurzaamheid

Onze producten zijn stijlvol en speciaal ontworpen om het milieu te beschermen. Het verpakkingsmateriaal van elk paar WI-C100 oordopjes bestaat voor minder dan vijf procent uit plastic, wat de inzet van Sony onderstreept om de ecologische voetafdruk van producten en productie te verlagen.

Specificaties en kenmerken

De WI-C100 draadloze oordopjes zijn comfortabel en gebruiksvriendelijk en combineren een lange batterijduur met snel opladen en hoogwaardig, aanpasbaar geluid. Voor je gemoedsrust en gemak zijn ze ook IPX4-waterbestendig en compatibel met de Sony | Headphones Connect-app.
  • Batterijlevensduur tot 25 uur

  • DSEE™ herstelt frequenties die verloren gaan bij compressie voor hoogwaardig geluid dat meer op de originele opname lijkt

  • Finetune je geluid met de Sony | Headphones Connect-app

  • Spatwater- en zweetbestendig met een IPX4-classificatie

  • Eenvoudige handsfree oproepen en spraakondersteuning

DRIVERUNIT
9 mm
FREQUENTIERESPONS (BLUETOOTH®-COMMUNICATIE)
20 - 20.000 Hz (samplefrequentie 44,1 kHz)
NFC
Nee
DSEE
Ja
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers