Artikel-ID : 00070836 / Laatst gewijzigd : 24-04-2017

Welke Digital Voice Recorder (DVR) software is compatibel met het Windows 8-besturingssysteem?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

De volgende DVR-software is compatibel met het Windows 8-besturingssysteem:

• Sonic Foundry Sound Forge softwareversie 9.0d
  • Nuance Dragon NaturallySpeaking softwareversie 11.00.200.430

OPMERKING: Als u de Nuance Dragon NaturallySpeaking versie 9 of 10 gebruikt die bij de IC-recorders model ICDPX312D, ICDPX820D, ICDSX712D en ICDSX750D werd geleverd, moet u upgraden naar versie 12.

• Sound Organizer versie 1.3

OPMERKINGEN:

• Als u een oudere versie van de software gebruikt, kunt updates vinden op de link Stuurprogramma's& software op deze pagina.
    • U kunt een bestand bewerken nadat u het met een Memory Stick naar de software hebt gekopieerd.
    • Audiobestanden in het LPEC (MSV) formaat moeten naar WAV of MP3 worden geconverteerd voor de software wordt gebruikt.
    • De Digital Voice Editor-software is niet compatibel met Windows 8 maar voor de modellen ICDMX20, ICDSX750, ICDPX820, ICDPX820D, ICDSX850 en ICDSX950 kan Sound Organizer worden gebruikt. Kopieer de bestanden naar de computer voor u de software gebruikt.
  • Sound Organizer versie 1.4
    BELANGRIJK: Sound Organizer versie 1.4 is compatibel met Windows 8 versie 8.0 , maar niet met Windows 8 versie 8.1 . Controleer regelmatig of er bijgewerkte informatie is in de volgende release van Sound Organizer.

• Sound Organizer versie 1,5
  • Firmware-update 1.01 voor ICDUX200, ICDUX200F, ICDUX300 en ICDUX300F
  • Firmware-update 1.02 voor ICDUX512

OPMERKINGEN:

• Alleen het oorspronkelijk bij de computer geleverde besturingssysteem wordt ondersteund. Het is niet gegaranderd dat een geüpgradede of multi-bootomgeving zal werken.
  • De werking is niet met alle computers gegarandeerd. Alleen de werking in bureaubladmodus is geverifieerd.