Artikel-ID : 00059054 / Laatst gewijzigd : 29-12-2020

Video's importeren naar een Windows-computer met een i.LINK-verbinding (IEEE 1394)

BELANGRIJK:

• Controleer of uw pc een i.LINK-aansluiting (IEEE1394) heeft aan de voor- of achterkant of aan een van de zijkanten. Als uw computer een i.LINK-poort heeft, hoeft u geen speciaal besturingsprogramma te installeren.
    • Als u video's naar uw computer wilt importeren, moet u de daarvoor bestemde software installeren.

Video's importeren

1. Installeer de software die nodig is voor het importeren van video's naar uw computer. Helaas ondersteunt Sony niet langer de software die voor dit doel bij camera's wordt geleverd. Controleer op uw computer of er andere in de handel verkrijgbare software is die ondersteuning biedt voor DV/HDV-video via i.LINK (IEEE1394).
    2. Gebruik een i.LINK-kabel om de camcorder op de computer aan te sluiten en schakel de camcorder in.
    3. Volg de instructies van de betreffende software om de video te importeren.

OPMERKINGEN:

• Als u een HDV-camcorder gebruikt, zijn de camcorderinstellingen afhankelijk van de indeling van de tape-opname en de indeling die wordt geïmporteerd op de computer.
    • Als u video's met HDV-indeling importeert, wordt de beeldkwaliteit HD (High Definition). Als u video's met DV-indeling importeert, wordt de beeldkwaliteit STD (Standaard Definitie).

Menu-instelling van de camcorder
      Opname-indeling / ImportindelingVCR HDV/DVi.LINK conv
      HDV / HDVHDVOFF (UIT)
      HDV / DVHDVAAN (ON)
      HDV => DV
      DV / DVDV-

Ga naar het begin van de Handleiding voor het importeren van video's