Artikel-ID : 00059054 / Laatst gewijzigd : 19-02-2018

Video via een i.LINK-verbinding (IEEE 1394) overdragen naar een Windows-computer met behulp van PlayMemories Home-software

BELANGRIJK: Controleer of uw pc een i.LINK-aansluiting (IEEE1394) Afbeelding heeft aan de voor- of achterkant of aan een van de zijkanten. Als uw computer een i.LINK-poort heeft, hoeft u geen speciaal besturingsprogramma te installeren.

Als uw model voorkomt in de onderstaande lijst met modellen waarop dit artikel van toepassing is, kunt u de overdracht uitvoeren via de PlayMemories Home-software (gratis te downloaden).

DCR-HC37E DCR-HC45E DCR-HC54E DCR-PC55
    DCR-HC30 DCR-HC46 DCR-HC62 DCR-PC109
    DCR-HC38 DCR-HC47E DCR-HC62E DCR-PC350
    DCR-HC38E DCR-HC48 DCR-HC88 DCR-PC1000
    DCR-HC40 DCR-HC48E DCR-HC90 HDR-HC7
    DCR-HC40PK DCR-HC53E DCR-HC96 HDR-HC9
    DCR-HC41 DCR-HC54 DCR-HC1000

OPMERKING: Als het model dat u gebruikt niet wordt vermeld, probeer dan een andere verbindingsmethode .

Procedure voor het overdragen van video's met PlayMemories Home-software:

1. Bevestig de besturingsomgeving van uw pc en installeer PlayMemories Home.
    2. Sluit uw camcorder aan op de pc met een i.LINK-kabel en schakel de camcorder in.
      U moet de aan-uitknop misschien instellen op VIEW/EDIT (BEKIJKEN/BEWERKEN), PLAY/EDIT (AFSPELEN/BEWERKEN) of VCR afhankelijk van het model van uw camcorder.

OPMERKING: De eerste keer dat u verbinding maakt, verschijnt het scherm PlayMemories Home. Als u de functie Import from Tape (Importeren vanaf tape) wilt toevoegen, moet u op OK klikken.

3. Het scherm Import from Tape (Importeren vanaf tape) wordt weergegeven. Schakel het selectievakje Import from the beginning of the tape (Importeren vanaf het begin van de tape) of Import from the current tape position (Importeren vanaf de huidige positie op de tape) in en klik vervolgens op Import (Importeren).
      Afbeelding
    4. Start PlayMemories Home en controleer of de video’s worden geïmporteerd.

OPMERKINGEN:

• Als u een HDV-camcorder gebruikt, zijn de camcorderinstellingen afhankelijk van de indeling van de tape-opname en de indeling die wordt geïmporteerd op de computer.
    • Als u video's met HDV-indeling importeert, wordt de beeldkwaliteit HD (High Definition). Als u video's met DV-indeling importeert, wordt de beeldkwaliteit STD (Standaard Definitie).
      Opgenomen indeling Indeling voor importeren Menu-instelling
      VCR HDV/DV i.Link conv
      HDV HDV HDV OFF (UIT)
      DV HDV AAN (ON)
      HDV => DV
      DV DV DV -