Artikel-ID : 00168317 / Laatst gewijzigd : 18-05-2017

Video overdragen naar een computer met streamen via USB.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

BELANGRIJK:

• De functie voor streamen via USB wordt niet ondersteund door de besturingssystemen Windows 7 en Windows 8.

OPMERKING: Als modelspecifieke informatie vereist is om een van de stappen van deze oplossing uit te voeren, raadpleegt u de gebruiksaanwijzing van de camcorder.

1. Zet de computer aan.
  2. Installeer het USB-stuurprogramma vanaf de cd-rom die bij de camcorder is geleverd op de computer.

BELANGRIJK: Alleen met het USB-stuurprogramma op de meegeleverde cd-rom is goed streamen via USB op de camcorder mogelijk. Als u de bij uw camcorder geleverde software bent kwijtgeraakt of als deze is beschadigd, kunt u misschien een nieuw exemplaar aanschaffen.

3. Afhankelijk van de stand die op uw camcorder beschikbaar is, zet u de camcorder op de stand VTR, VCR of PLAYBACK (Afspelen).
  4. Schakel de functie voor streamen via USB in het camcordermenu in.
  5. Sluit de USB-kabel aan op de camcorder.
  6. Sluit het andere uiteinde van de USB-kabel aan op de computer.

OPMERKING: De USB-poort op de computer moet een standaardpoort zijn die in de fabriek is geïnstalleerd.

7. Spoel de video naar het begin van het beeldmateriaal dat u wilt overdragen.
  8. Start de video-opnamesoftware op de computer.

OPMERKING: De computer moet compatibele video-opnamesoftware hebben om deze procedure te kunnen uitvoeren. Videobewerkingssoftware heeft vaak een functie voor het opnemen van video. Als u videobewerkingssoftware hebt, hebt u misschien geen afzonderlijke video-opnamesoftware nodig.

9. Start de opgenomen videobeelden op de camcorder.
  10. Begin met het importeren van de opgenomen videobeelden met de video-opnamesoftware.

OPMERKING: Er zijn instructies voor het gebruik van de PIXELA ImageMixer-software  beschikbaar.

Omdat er veel verschillende programma's voor het opnemen en vastleggen van video (ook wel video capture genoemd) op de markt verkrijgbaar zijn en we niet weten welk programma u gebruikt, kan Sony geen specifieke instructies geven of ondersteuning bieden voor deze software van derden. Veel programma's voor video-opname hebben echter gedetailleerde helpbestanden, inclusief specifieke instructies over hoe u videobeelden vanaf een camcorder naar een computer kunt overdragen. In het Help-menu van de video-opnamesoftware of in een afzonderlijk bestand op de schijf met de software zouden de helpbestanden aanwezig moeten zijn. Als u in het helpbestand of op de schijf bij uw software geen instructies vindt, raadpleegt u de fabrikant van de software voor uitgebreidere ondersteuningsinformatie.