Artikel-ID : 00070098 / Laatst gewijzigd : 06-06-2019

Kan ik een USB-hub gebruiken om een USB-apparaat aan de autoradio te koppelen?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

BELANGRIJK: Niet alle autoradio's hebben USB-capaciteiten. Om te weten of uw product van Sony de in deze oplossing beschreven USB-functie heeft, controleert u de specificaties in de handleiding of op het specificatieblad.

Aansluiting via een USB-hub wordt niet ondersteund. Sluit uw USB-audioapparaat rechtstreeks aan op de autoradio of gebruik de bij het audioapparaat geleverde kabel.