Artikel-ID : 00118304 / Laatst gewijzigd : 31-05-2019

De naam van het muzieknummer dat momenteel wordt afgespeeld, wordt niet op de autoradio weergegeven.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Als de namen van uw muzieknummers niet op de autoradio worden weergegeven, kan dat een van de volgende oorzaken hebben:

• Het muzieknummer beschikt niet over de juiste TAG-gegevens. De TAG-gegevens van een muzieknummer kunnen met een computer worden bijgewerkt.
  • Niet alle audiobestandsindelingen ondersteunen TAG-gegevens. Een naam van een muzieknummer wordt mogelijk niet weergegeven vanwege de audiobestandsindeling (bijvoorbeeld bij een WAV-bestand).
  • Namen van muzieknummers worden niet weergegeven terwijl de stand DEMO (demonstratie) op de autoradio wordt weergegeven. Om de stand DEMO (demonstratie) uit te schakelen, volgt u deze stappen:

BELANGRIJK: Indien informatie nodig is die specifiek voor uw model geldt, raadpleegt u de handleiding die bij de autoradio werd geleverd.

1. Druk op de knop SELECT en houd deze ingedrukt totdat het instellingenscherm wordt weergegeven.
  2. Druk herhaaldelijk op de knop SELECT totdat DEMO wordt weergegeven.
  3. Draai de BEDIENINGSKNOP en selecteer DEMO-OFF (Demo uit).
  4. Houd de knop SELECT ingedrukt. Het scherm keert terug naar de normale stand voor afspelen/ontvangst.