Artikel-ID : 00161804 / Laatst gewijzigd : 03-01-2019

Inhoud die is opgeslagen op een mobiel apparaat afspelen op het tv-scherm

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Er zijn diverse manieren om de inhoud van een mobiel apparaat op het tv-scherm weer te geven. Selecteer eerst of u een Android TV of een ander type BRAVIA-TV hebt.

Android TV's
Andere tv's

OPMERKING: Om te controleren of uw tv een Android TV is, kunt u het volgende artikel raadplegen:
Controleren of uw BRAVIA-TV een Android TV is

Android TV's

De beschikbare functies zijn afhankelijk van de vraag of de tv met internet is verbonden.

Als de tv met internet is verbonden

• Chromecast ingebouwd (Google Cast)

Tik op het pictogram Cast om video's zoals YouTube of opgeslagen foto's uit apps op het tv-scherm weer te geven.
Hoe gebruik ik Chromecast ingebouwd (Google Cast) op Android TV's van Sony

Als de tv geen verbinding met internet heeft

• Wi-Fi® Direct

U kunt een directe draadloze verbinding tussen de tv en het mobiele apparaat maken en foto's en video's naar de tv casten
Het instellen en gebruiken van de Wi-Fi Direct-functie van de tv met het mobiele apparaat

OPMERKING: Voor andere methoden, zie Compatibiliteit en andere functies.

Andere tv's

Maak een rechtstreekse draadloze verbinding tussen de tv en het mobiele apparaat.
Beschikbare functies zijn afhankelijk van het besturingssysteem van het mobiele apparaat.

Mobiel Android-apparaat

Mobiel iOS-apparaat

OPMERKING: Voor andere methoden, zie Compatibiliteit en andere functies.

Compatibiliteit en andere functies

Compatibiliteit

Functies
Android TVAndere tv's
Android-besturingssysteemiOSAndroid-besturingssysteemiOS
Chromecast ingebouwd (Google Cast)--
Screen mirroring✓*-✓*-
Wi-Fi® Direct✓*✓*
Photo Sharing Plus✓*✓*✓*✓*
USB--✓*-
MHL/HDMI✓*✓*✓*✓*

* Wordt afhankelijk van het model mogelijk niet ondersteund. Raadpleeg de handleiding of de specificaties van de tv.

Andere functies

• Photo Sharing Plus

U kunt een rechtstreekse draadloze verbinding tussen de tv en het mobiele apparaat maken en foto's en video's delen of gedeelde inhoud op een ander apparaat opslaan.

• USB-aansluiting

U kunt een de tv en het mobiele Android-apparaat via USB aansluiten en uw foto's, video's en muziek delen.

• MHL/HDMI-aansluiting

Als het mobiele apparaat Mobile High Definition Link (MHL) ondersteunt

, kunt u een MHL-kabel gebruiken om het scherm van het mobiele apparaat op de tv weer te geven
    Een MHL-apparaat met een tv verbinden via een MHL-kabel

Als het mobiele apparaat micro-HDMI ondersteunt
U kunt een HDMI-kabel gebruiken om het scherm van het mobiele apparaat op de tv weer te geven