Artikel-ID : 00078222 / Laatst gewijzigd : 23-04-2014

Video's en afbeeldingen draadloos overzetten naar een smartphone.

BELANGRIJK:
    • De draadloze adapter ADP-WL1M en de PlayMemories Mobile-app zijn vereist.
    • De PlayMemories Mobile-app moet op je mobiele apparaat zijn geïnstalleerd. Voor meer informatie raadpleeg je de ondersteuningspagina van PlayMemories Mobile:

https://www.sony.net/pmm/

1. Druk op de knop PLAY (Afspelen) op de camcorder.
    2. Druk op het LCD-scherm van de camcorder op MENU.
    3. Raak EDIT/COPY (Bewerken/kopiëren) aan.
    4. Raak Send to Smartphone (Naar smartphone verzenden) aan.
    5. Raak Select on this device (Op dit apparaat selecteren) aan.
    6. Raak aan om het type of de inhoud die je wilt overzetten te selecteren: MOVIE (Film) of PHOTO (Foto).
    7. Raak het item aan om de inhoud te selecteren die je wilt overzetten.

OPMERKING: Er wordt een vinkje toegevoegd aan elk beeld dat je selecteert.
    8. Raak OK aan.

OPMERKING: SSID en PASSWORD (Wachtwoord) verschijnen op het LCD-scherm van de camcorder.
    9. Open de app PlayMemories Mobile op je smartphone.
    10. Selecteer in de PlayMemories Mobile-app de SSID van de camcorder.
    11. Typ het wachtwoord van de camcorder in.

OPMERKING: Er wordt een verbinding tot stand gebracht tussen de smartphone en de camcorder.
    12. Selecteer Copy (Kopiëren).