Artikel-ID : 00167827 / Laatst gewijzigd : 29-03-2019

Apparaatbeheer openen

U kunt Apparaatbeheer op twee manieren openen:

• Wijs naar (maar klik niet op) de rechterbenedenhoek of rechterbovenhoek van het scherm en klik op Instellingen om deze optie te kiezen. Zoeken charm, and in the Zoeken field, type Apparaatbeheer and then press the Enter Sleutel
    • Druk op het toetsenbord tegelijkertijd op de toets met het Windows-logo en op x en klik in de lijst op Apparaatbeheer.Afbeelding

OPMERKING: Omdat Apparaatbeheer van oudsher een bureaubladtoepassing is in Windows, gaat de interface over op het Bureaublad, welke methode u ook gebruikt, en wordt het venster van Apparaatbeheer geopend.