Artikel-ID : 00067248 / Laatst gewijzigd : 12-07-2018

In Apparaatbeheer staan twee stuurprogramma's voor IWD Bus Enumator, waarvan een een fout bevat

Na de upgrade naar het Windows 8.1-besturingssysteem kan er een probleem in Apparaatbeheer twee stuurprogramma's voor IWD Bus Enumator staan, waarvan een een foutmelding toont (geel uitroepteken).I

Beeld

Om dit probleem op te lossen, klikt u rechts op IWD Bus Enumerator met het gele uitroepteken en klikt u op "Verwijderen". Het stuurprogramma wordt verwijderd.

Het probleem zal niet meer optreden nadat het stuurprogramma met de fout verwijderd is.

OPMERKING: Dit probleem wordt door Sony en Microsoft onderzocht. Zodra meer informatie beschikbaar is, zal deze oplossing worden geüpdatet.