Artikel-ID : 00067248 / Laatst gewijzigd : 12-07-2018

In Apparaatbeheer staan twee stuurprogramma's voor IWD Bus Enumator, waarvan een een fout bevat

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Na de upgrade naar het Windows 8.1-besturingssysteem kan er een probleem in Apparaatbeheer twee stuurprogramma's voor IWD Bus Enumator staan, waarvan een een foutmelding toont (geel uitroepteken).I

Beeld

Om dit probleem op te lossen, klikt u rechts op IWD Bus Enumerator met het gele uitroepteken en klikt u op "Verwijderen". Het stuurprogramma wordt verwijderd.

Het probleem zal niet meer optreden nadat het stuurprogramma met de fout verwijderd is.

OPMERKING: Dit probleem wordt door Sony en Microsoft onderzocht. Zodra meer informatie beschikbaar is, zal deze oplossing worden geüpdatet.