Artikel-ID : 00082294 / Laatst gewijzigd : 13-05-2014

Verkenner openen

Je kunt Verkenner op vier verschillende manieren openen:

• Druk op de toetsencombinatie Windows Logo + E.
    • Druk op de toetsencombinatie Windows Logo + X en klik vervolgens op Verkenner.
    • Wijs (zonder te klikken) op het startscherm van de nieuwe Windows-gebruikersinterface (UI) de hoek rechts onder of rechts boven van het scherm aan, typ Verkenner in het vak Zoeken en druk op Enter.
    • Klik in het startscherm van de nieuwe Windows-gebruikersinterface (UI) op de tegel Bureaublad en klik op de Taakbalk op het pictogram Verkenner.