Artikel-ID : 00082305 / Laatst gewijzigd : 29-03-2019

Het toetsenbord draadloos met de computer koppelen

Voer de onderstaande stappen uit om het afneembare toetsenbord met de computer te koppelen.

BELANGRIJK:

• U moet deze procedure uitvoeren terwijl u bent aangemeld als Administrator (beheerder) of met een account met Administrator-bevoegdheden (beheerdersbevoegdheden).
    • Controleer of de batterij van het toetsenbord volledig opgeladen is voor je de koppeling begint.

1. Zet de aan/uitschakelaar van het toetsenbord op TOUCH PAD OFF (Touchpad uit).

Afbeelding

2. Open Verkenner .

3. Ga in het venster Verkenner naar de map C:\Windows\Drivers\EXE.

4. Dubbelklik in het scherm C:\Windows\Drivers\EXE op PAIRING_TOOL en klik vervolgens op Pairing (Koppelen).

5. Wanneer de melding Start Pairing (Koppelen beginnen) verschijnt, houd je de toetsencombinatie CTRL+Esc ingedrukt terwijl je de aan/uitschakelaar van het toetsenbord op On zet.

6. Wanneer de koppeling voltooid is, verschijnt de melding Success to bind a KB (Verbinding met toetsenbord geslaagd).

Als het koppelen mislukt, herhaal je stappen 1, 4 en 5 om het opnieuw te proberen.