Artikel-ID : 00082305 / Laatst gewijzigd : 29-03-2019

Het toetsenbord draadloos met de computer koppelen

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Voer de onderstaande stappen uit om het afneembare toetsenbord met de computer te koppelen.

BELANGRIJK:

• U moet deze procedure uitvoeren terwijl u bent aangemeld als Administrator (beheerder) of met een account met Administrator-bevoegdheden (beheerdersbevoegdheden).
  • Controleer of de batterij van het toetsenbord volledig opgeladen is voor je de koppeling begint.

1. Zet de aan/uitschakelaar van het toetsenbord op TOUCH PAD OFF (Touchpad uit).

Afbeelding

2. Open Verkenner .

3. Ga in het venster Verkenner naar de map C:\Windows\Drivers\EXE.

4. Dubbelklik in het scherm C:\Windows\Drivers\EXE op PAIRING_TOOL en klik vervolgens op Pairing (Koppelen).

5. Wanneer de melding Start Pairing (Koppelen beginnen) verschijnt, houd je de toetsencombinatie CTRL+Esc ingedrukt terwijl je de aan/uitschakelaar van het toetsenbord op On zet.

6. Wanneer de koppeling voltooid is, verschijnt de melding Success to bind a KB (Verbinding met toetsenbord geslaagd).

Als het koppelen mislukt, herhaal je stappen 1, 4 en 5 om het opnieuw te proberen.