Artikel-ID : 00162477 / Laatst gewijzigd : 12-10-2018

De one-touch-afstandsbediening registreren voor de tv

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

1. Druk op de meegeleverde afstandsbediening van de tv op de knop HOME.
  2. Selecteer Settings (Instellingen)
  3. Selecteer Preferences (Voorkeuren)
  4. SelecteerOne-touch Remote Control Setup (One-touch-afstandsbediening)
  5. Selecteer Register (Registreren)
  6. Druk op de one-touch-afstandsbediening tegelijkertijd op de COLOUR KEY-knop en de knop HOME.

Zodra de afstandsbediening is geregistreerd voor de tv, kunt u deze koppelen met een compatibele smartphone of tablet voor one-touch mirroring.