Artikel-ID : 00065628 / Laatst gewijzigd : 01-06-2017

Na de update van mijn Apple-toestel naar iOS7, werken de toetsen MENU, UP, DOWN, en ENTER op het toestel en/of de afstandsbediening niet meer.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

De toetsen MENU, UP, DOWN en ENTER op het toestel en op de afstandsbediening werken alleen met Apple-toestellen onder iOS6.

Om uw toestel van Sony met een Apple-toestel met iOS7 te bedienen, moet u het scherm van uw Apple-toestel gebruiken.

OPMERKING:Afhankelijk van uw model is het mogelijk dat u voor deze functies de afstandsbediening kunt blijven gebruiken.