Artikel-ID : 00062705 / Laatst gewijzigd : 28-04-2017

Kan de batterij worden opgeladen terwijl de camera met de USB-kabel met een computer verbonden is?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Ja, de batterij kan worden opgeladen terwijl de camera met de USB-kabel met een computer verbonden is. Zorg dat de computer ingeschakeld is en werkt terwijl de camera/camcorder aangesloten is. Om de batterij op te laden, moet de camera uitgeschakeld zijn.

OPMERKING: Het is mogelijk dat de batterij niet wordt opgeladen als de computer in stand-by of slaapstand is.

De verpakking bevat geen batterijlader, hij lijkt te ontbreken. Wordt een batterijlader meegeleverd?