Artikel-ID : 00064555 / Laatst gewijzigd : 10-01-2014

Defect van touchpad en aanraakscherm wanneer Hyper-V ingeschakeld is.

Het touchpad en het aanraakscherm zullen niet werken als de optie Hyper-V in BIOS ingeschakeld is en het toestel uit slaapstand ontwaakt.

Dit komt omdat de functie Hyper-V niet wordt ondersteund wanneer ze in combinatie met de functie Verbonden stand-by van Windows 8 wordt gebruikt.

Om het probleem te vermijden, past u de energie-instellingen als volgt aan wanneer Hyper-V wordt gebruikt:

1. Druk op de toets met het Windows-logo en typ "Energiebeheer".
    2. Klik in de zoekresultaten op het pictogram "Energiebeheer".
    3. Klik op "Wijzigen wanneer de computer in slaapstand gaat".
    4. Selecteer onder "De computer in slaapstand zetten" "Nooit" bij "Op accu" en "Netstroom". Klik op Opslaan.
    5. Klik op "Het gedrag van de aan/uit-knoppen bepalen".
    6. Selecteer onder "Actie als ik op de aan/uit-knop druk" "Niets doen" voor zowel "Op accu" als "Netstroom".