Artikel-ID : 00110571 / Laatst gewijzigd : 19-03-2015

Welke bestandsindelingen worden ondersteund in PlayMemories Home?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

De volgende bestandsindelingen worden ondersteund in de software PlayMemories Home:

• JPEG
  • MPO
  • TIFF
  • GIF
  • SRF/SR2/ARW (Sony RAW)
  • DV-AVI
  • MOTION-JPEG
  • WMV
  • MPEG-1
  • MPEG-2
  • TS (AVC)
  • MP4 (MPEG-4)
  • MP4 (AVI)

U kunt de lijst met ondersteunde bestandsindelingen vinden door de stappen hieronder te doorlopen.

1. Start de software PlayMemories Home.
  2. Klik in de menubalk op Help.
  3. Klik en selecteer About PlayMemories Home (Over PlayMemories Home).
  4. In het venster About PlayMemories Home (Over PlayMemories Home) klikt u op de knop Supported Formats (Ondersteunde indelingen).