Artikel-ID : 00077464 / Laatst gewijzigd : 12-07-2018

De knoppen van het aanraakpaneel reageren niet op de juiste positie.

Als dat gebeurt, gebruik je de kalibratiefunctie in het menu.

Menuscherm Kalibratie.

Opmerkingen

• Als je niet op de juiste plaats hebt gedrukt, probeer je opnieuw te kalibreren.
    • Gebruik geen puntig voorwerp om het scherm te kalibreren. Als je dat toch doet, kan het lcd-scherm beschadigd raken.
    • Je kunt het lcd-scherm niet kalibreren als het gedraaid is of als je de camera hebt gesloten met het scherm naar buiten.

Als het probleem nog niet is opgelost, kan reparatie nodig zijn.