Artikel-ID : 00076917 / Laatst gewijzigd : 12-07-2018

Kan ik de LA-EA1 bevestigingsadapter gebruiken met deze camera?

Ja, dat is mogelijk.

Merk op dat Autofocus alleen beschikbaar is wanneer je alfalenzen met een ingebouwd AF-stuurprogramma gebruikt (SSM/SAM).

De LA-EA1 ondersteunt enkel het APS-C-formaat. Wanneer je deze adapter gebruikt op een 35 mm full-frame E-type camera, zal vignettering ontstaan. Gebruik in dat geval de LA-EA3 of LA-EA4, die het 35 mm full-frame formaat ondersteunen.

Iens

OPMERKING: Afhankelijk van het cameramodel kan een firmware-update voor de lens en/of de adapter vereist zijn. Raadpleeg de ondersteuningsite van het product voor een eventuele firmware-update.