Artikel-ID : 00076054 / Laatst gewijzigd : 12-07-2018

De camera wordt niet herkend wanneer de Remote Control Software wordt gestart

Controleer of de [USB connection] (USB-verbinding) is ingesteld op [PC Remote] (Pc op afstand) in het instellingsmenu van de camera.

Als de camera is ingesteld op [PC Remote] (Pc op afstand) en ook wordt herkend als verwijderbare disc wanneer hij is ingesteld op [Mass Storage mode] (Massa-opslagmodus), is het mogelijk dat de vereiste Windows-service niet goed wordt gestart.

USB Connect Setting (Instelling USB-verbinding)

Controleer of de service [Shell Hardware Detection] is gestart.

Als hij niet is gestart, zal de camera niet worden herkend. Normaal wordt de service automatisch gestart door de Remote Camera Control-software, zelfs als hij tevoren is gestopt of gepauzeerd.

De service Shell Hardware Detection controleren:

Windows Vista/Windows 7:

Klik rechts op [Mijn computer] -> [Beheren] -> Services en toepassingen -> Services

Win 7 Services

Windows 8:

Selecteer [Configuratiescherm] -> [Systeem en beveiliging] -> [Systeembeheer] -> [Services]

Win 8 Services 1

Klik op [Shell Hardware Detection] en controleer of de service actief is. Als dat niet het geval is, kun je hem handmatig starten.

Win 8 Services 2