Artikel-ID : 00144240 / Laatst gewijzigd : 23-05-2019

Hoe kan ik opnamen in RAW maken met de app Smart Remote Control?

Selecteer de RAW-indeling voor beelden pas nadat de app Smart Remote Control op de camera is opgestart en u uw Android- of iPhone-apparaat hebt aangesloten.  Voer de volgende stappen uit:

OPMERKING: De weergegeven stappen en afbeeldingen uit het menu gelden voor Smart Remote Control versie 3.00. De stappen en afbeeldingen kunnen per versie van Smart Remote Control verschillen.

1. Controleer of er een geheugenkaart in de camera is geplaatst.
    2. Start de app Smart Remote Control op de camera.
    3. Start PlayMemories Mobile op uw smart-apparaat en maak verbinding met de camera.
    4. Nadat de verbinding tot stand is gebracht (de camera-afbeelding wordt op het smart-apparaat weergegeven), drukt u op de knop Menu op de camera.
    5. Gebruik de richtingsknoppen om naar Menu 2 te gaan.
    6. Selecteer Quality (Kwaliteit).

Smart Remote Menu (Menu voor afstandsbediening smart-apparaat) - Quality (Kwaliteit)
    7. Selecteer RAW & JPEG.

Smart Remote Menu (Menu voor afstandsbediening smart-apparaat) - RAW & JPEG
    8. Druk op de knop Menu om de instellingen af te sluiten.

De opnamen die met de app Smart Remote Control zijn gemaakt, worden nu in RAW- en JPEG-indeling op de geheugenkaart opgeslagen.

OPMERKINGEN:

• De app Smart Remote Control heeft een eigen instelling Quality (Kwaliteit) die moet worden ingesteld nadat de app is opgestart.  Na het instellen onthoudt de app Smart Remote Control de kwaliteitsinstelling totdat deze wordt gewijzigd.
    • U kunt met de NEX-5T geen opnamen in RAW & JPEG maken met de ingebouwde app Smart Remote Embedded.
    • Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van de app Smart Remote Control hebt gedownload vanaf de website PlayMemories Camera Apps.