Artikel-ID : 00081010 / Laatst gewijzigd : 06-05-2014

Waarom licht de verlichtingsled rood of oranje op wanneer de tv in stand-bymodus staat?

Wanneer de Timer is geactiveerd, licht de led oranje op.

OPMERKING: Timer = Sleep Timer / On Timer / Reminder / REC Timer / Picture Frame.

Wanneer Recording (REC) is geactiveerd, licht de led rood op.

Om deze functie uit te schakelen, druk je op de toets Options (Opties) op de afstandsbediening en selecteer je Illumination LED > (Verlichtingsled) Off(Uit).