Artikel-ID : 00158750 / Laatst gewijzigd : 12-07-2018

Er komt geen geluid uit de draagbare luidspreker als deze is aangesloten op de computer via een USB-verbinding

Controleer het volgende als er geen geluid uit de draagbare luidspreker komt als deze is aangesloten op de computer via een USB-verbinding:

BELANGRIJK: Elk van deze stappen biedt een mogelijke oplossing voor dit probleem. Controleer na elke stap of er geluid komt uit de draagbare luidspreker.

1. Controleer of de USB-kabel correct en stevig is aangesloten op de USB-poort van de draagbare luidspreker.

OPMERKING:
      • Voor SRS-X9: Sluit uw computer aan op de USB-B-poort USB-poort Bvan de luidspreker.
      • Bij sommige modellen is geen USB-kabel inbegrepen.

2. Voor SRS-X9:
      Nadat u op de knop USB-B van de draagbare luidspreker heeft gedrukt, start u de toepassing voor afspelen van muziek op de computer opnieuw.

Voor andere modellen:
      Nadat u de draagbare luidspreker in de USB-modus hebt gezet met de knop FUNCTION (Functie) enzovoort, start u de toepassing voor afspelen van muziek op de computer opnieuw.

OPMERKING: De naam van de knop en de instelmethode verschillen per model. Raadpleeg de handleiding voor meer informatie.

3. Stop het afspelen op de computer voordat u naar een andere modus op de draagbare luidspreker overschakelt. Als u naar een andere modus overschakelt terwijl er muziek op de computer wordt afgespeeld, kan er storing of schade ontstaan.