Artikel-ID : 00087838 / Laatst gewijzigd : 12-07-2018

Intel stuurprogramma's voor Wi-Fi en Bluetooth installeren op de SV51421 of SVF1521

BELANGRIJK: Dit artikel geldt voor het beperkte aantal modellen FIT E Vaio (SVF1521 & SVF1421) waarvan de draadloze kaart in het reparatiecentrum van Sony vervangen is en waarvoor de klant achteraf een volledig systeemherstel heeft uitgevoerd.

Onze erkende reparatiepartner heeft de WLAN-kaart van de VAIO vervangen en de nodige updates van de stuurprogramma's uitgevoerd om de Wi-Fi-prestaties te verbeteren. Je moet de onderstaande procedure alleen uitvoeren als je de VAIO naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen hebt teruggezet.

1. Ga naar Configuratiescherm -> Programma's -> Programma's en onderdelen.
    2. Selecteer de volgende programma's uit de lijst en verwijder ze:
      1. Broadcom Wireless Utility
      2. WIDCOMM Bluetooth Software

Afbeelding

3. Start het toestel opnieuw op als dat wordt gevraagd.
    4. Download hier het bestand met de stuurprogramma's voor Wi-FI &BT. Sla het bestand op en pak het uit naar een locatie op de harde schijf.
      1. Installeer het stuurprogramma voor Bluetooth van Intel door te dubbelklikken op "INDBLT-80276518-0082.EXE" in de map Intel Bluetooth (SVF1521). OPMERKING: Installeer de toepassing met standaardinstellingen.
      2. Installeer de stuurprogramma's voor WLAN van Intel door in de map Intel WLAN (SVF1521) setup.exe uit te voeren. OPMERKING: Installeer de toepassing met standaardinstellingen.