Artikel-ID : 00105123 / Laatst gewijzigd : 03-10-2017

Zijn weergaveproblemen, die zich voordoen wanneer ik een toepassing vanaf mijn smartphone start met behulp van de functie MirrorLink, een indicatie dat de toepassing niet naar behoren zal werken?

Inderdaad. Als er weergaveproblemen zijn, die zich voordoen wanneer u een toepassing op uw smartphone start met behulp van de functie MirrorLink, werkt de toepassing mogelijk niet naar behoren.

Wilt u de toepassing op de smartphone sluiten, probeer dan de verbinding te verbreken en opnieuw verbinding te maken via de USB-poort.

Als het probleem zich blijft voordoen, neemt u contact op met de leverancier van de toepassing of smartphone.