Artikel-ID : 00105143 / Laatst gewijzigd : 03-10-2017

Wat kan ik doen als ik connectiviteitsproblemen ervaar tussen mijn Sony Xperia-smartphone en het apparaat, wanneer ik de functie MirrorLink gebruik?

Als u connectiviteitsproblemen met MirrorLink ervaart tussen uw Sony Xperia-smartphone en het apparaat, kunt u het volgende proberen:

• Ontkoppel de USB-kabel tussen uw smartphone en het apparaat. Sluit de USB-kabel vervolgens opnieuw aan

Of, als het probleem blijft optreden:

• Ontkoppel de USB-kabel, zet uw smartphone uit en zet deze weer aan. Sluit vervolgens opnieuw de USB-kabel aan tussen uw smartphone en het apparaat