Artikel-ID : 00109955 / Laatst gewijzigd : 04-08-2017

Moet ik me zorgen maken over het bericht 'USB Cnctd. (MTP) The Timer and Alarm will not function.' (USB aangesloten. (MTP) De timer en het alarm werken niet.)?

Nee, daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Dit is het normale bericht dat de WALKMAN weergeeft wanneer deze via USB wordt aangesloten op een computer.

Het bericht is bedoeld om u te laten weten dat zolang het apparaat is aangesloten op de computer, u het apparaat niet kunt bedienen en functies zoals de Timer of het Alarm niet werken totdat u het apparaat loskoppelt van de computer.