Nee, daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Dit is het normale bericht dat de WALKMAN weergeeft wanneer deze via USB wordt aangesloten op een computer.
Het bericht is bedoeld om u te laten weten dat zolang het apparaat is aangesloten op de computer, u het apparaat niet kunt bedienen en functies zoals de Timer of het Alarm niet werken totdat u het apparaat loskoppelt van de computer.