Artikel-ID : 00239620 / Laatst gewijzigd : 13-02-2020

Het Music Center voor pc-software herkent mijn Walkman-speler niet.

Volg deze stappen om dit probleem op te lossen:

1.  Werk zowel het Music Center voor pc als uw Walkman-speler bij naar de meest recente versie:
      Belangrijk: Eerdere versies van Music Center voor pc (2.1.0 en vroeger) zullen Walkman-spelers van de NW-A100- of NW-ZX500-serie niet herkennen.

2. Sluit de Walkman-speler aan op de computer.
      1.  Zorg ervoor dat u de USB Type-C-kabel (meegeleverd met de speler) gebruikt om verbinding te maken met de computer.
      2.  Selecteer in het menu [Use USB for] (USB gebruiken voor) File Transfer (Bestandsoverdracht) en tik op OK
        USB voor menu