Artikel-ID : 00126294 / Laatst gewijzigd : 28-07-2020

Welke kanalen voor een toegangspunt of draadloze router op de 2,4 Ghz-band kunnen worden gebruikt om verbinding te maken met internet?

De volgende draadloze routers met 2,4 GHz-band - of toegangspuntkanalen - zijn beschikbaar:

• 1-kanaals tot en met 13-kanaals is beschikbaar.
      OPMERKING: 12-kanaals en 13-kanaals is beschikbaar, afhankelijk van uw tv-model, tv-softwareversie en de regio.

Voor tv's die zijn uitgebracht in en vóór 2017, dient u de tv bij te werken met de nieuwste software.
    Voor informatie over bijwerken raadpleegt u: Een software-update uitvoeren.

Om verstoring door andere apparaten te voorkomen, raden we aan dat u het kanaal van uw draadloze router instelt op Auto.
    Als uw tv het enige apparaat is dat geen verbinding kan maken met de draadloze router, is het kanaal van de draadloze router mogelijk ingesteld op 12-kanaals of 13-kanaals. Selecteer in dit geval een ander kanaal. Om verstoring door andere apparaten te voorkomen, raden we aan de kanaalinstellingen in te stellen op 1-, 6- of 11-kanaals.

OPMERKING: Voor meer informatie over het instellen van het kanaal raadpleegt u de handleiding van uw draadloze router of neemt u contact op met de fabrikant.