Artikel-ID : 00126294 / Laatst gewijzigd : 06-12-2019

Welke kanalen voor een toegangspunt of draadloze router op de 2,4 Ghz-band kunnen worden gebruikt om verbinding te maken met internet?

De kanalen 1-11 die worden aangeduid in de draadloze router of het toegangspunt, kunnen worden gebruikt om verbinding te maken met internet. Kanalen 12 en 13 worden echter niet ondersteund door uw tv.

Om verstoring door andere apparaten te voorkomen, raden we aan dat u het kanaal van uw draadloze router of toegangspunt instelt op Automatisch.

Als uw tv het enige apparaat is dat geen verbinding kan maken met de draadloze router of het toegangspunt, kan het kanaal van de draadloze router of het toegangspunt zijn ingesteld op kanaal 12 of 13. Selecteer in dit geval een ander kanaal. Indien u een vast Wi-Fi-kanaal wenst, raden we aan dat u het kanaal instelt op 1, 6 of 11.

Voor meer informatie over het instellen van het Wi-Fi-kanaal raadpleegt u de handleiding van uw draadloze router of toegangspunt, of neemt u contact op met de fabrikant daarvan.